Jute Shopper

17,50

Nieuw! Jute Shopper in diverse vrolijke kleuren én voorzien van de tekst “Live, Love, Tölt” Ideaal voor de  boodschappen, naar het strand of…

Als u dit product koopt, zult u 18 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 18 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Jute Shopper

Jute Shopper in diverse vrolijke kleuren én voorzien van de tekst “Live, Love, Tölt” Ideaal voor de  boodschappen, naar het strand of… Bovendien is zo’n tas ook milieu vriendelijk, deze gooi je niet weg na één keer gebruiken. Verder heeft de shopper een fijne luxe gewatteerd katoenen handvat voor optimaal draagcomfort.

Kleuren

Wij leveren deze tas in de kleuren geel, groen, oranje, wit en blauw. Zo’n gezellig IJslands blauw kleurtje. Wil je liever een andere kleur of opdruk? Dat kan! Samen met onze leverancier maken wij dit mogelijk. Ook voor kleine oplages kun je bij ons terecht. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

 

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen 10% korting op de eerste bestelling!

 

 

Kleur

, , , ,

Translate »
Scroll naar top