Karlslund C zadel voor IJslandse paarden

1.850,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund C zadel voor IJslandse paarden

Het Karlslund C zadel voor IJslandse paarden, een zadel waarbij ergonomie en comfort samen zijn gebracht. Ook dit Karlslund zadel wordt geleverd met een verwisselbaar kopijzer. Het zadel heeft een synthetische zadelboom, met een smalle twist voor een goede ondersteuning van de ruiter. Door het gebruik van dit type boom krijg je een betere gewichtsverdeling en schokabsoptie.

Zadel

De zitting van dit zadel is comfortabel, biedt goede ondersteuning aan de ruiter. De kniewrongen zijn kort en ergonomisch. De vorm van de zweetbladen zorgen voor veel schoudervrijheid bij het paard. De kussens zijn voorzien van meerdere lagen latex, welke zich aanpassen aan de vorm van het paard en het gewicht van de ruiter optimaal verdelen. Ook heeft dit Karlslund zadel een breed tussen kanaal, hierdoor is er vrijheid voor de ruggengraat van je paard.

Dit zadel is gemaakt van Europees leer van topkwaliteit. Daarnaast heeft het dubbele zweetbladen. De singelstoten hebben een Y-systeem. Het gewicht van dit zadel is 6,8 kilo. Dit zadel kan geleverd worden in verschillende kleuren en kniewrongen. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Karlslund

Atorka Ruitersport verkoopt alle Karlslund producten. Maar lang niet alles is standaard op voorraad. Wil je meer informatie over Karlslund stuur dan een mailtje aan klantenservice@atorka.nl of bel 0348 – 446168.

Blog

Wij schrijven regelmatig blogs, ook over zadels. Op deze pagina vind je onze blogs. Veel lees plezier.

Karlslund IJslander artikelen

Zadelpasconsult

Overweeg je via ons een zadel aan te schaffen, en ben je nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult. Maar je kan Hans ook altijd even bellen voor meer informatie of een afspraak, zijn nummer is 06 287 13 577.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top