Karslund frontriem met 4 rijen kristal

33,95

De Karlslund frontriem met 4 rijen kristal maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen hoofdstel samen te stellen.

Als u dit product koopt, zult u 34 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 34 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

De Karlslund frontriem met 4 rijen kristal maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen IJslander hoofdstel samen te stellen.

Karlslund frontriem met 4 rijen kristal – Combi hoofdstel

De Karlslund frontriem met 4 rijen kristal maakt onderdeel uit van de unieke collectie Karlslund combi hoofdstellen. Bij het ontwerp van het kopstuk is zoveel mogelijk rekening gehouden met de anatomie van het paard. Daardoor wordt een zo goed mogelijke en comfortabele pasvorm voor jouw paard verkregen. Het Engelse leer is soepel en aan de binnenzijde zacht is afgewerkt. De vier rijen met gekleurde kleine kristallen geven de frontriem een bijzonder en stijlvol uiterlijk. Je kunt kiezen uit de kleuren aqua blue (blauw), gijs en wit. Uiteraard is de Karlslund frontriem met kleuraccent zeer geschikt voor het IJslandse paard.

Specificaties Karlslund frontriem met 4 rijen jristal

  • Merk: Karlslund
  • Model: Karlslund frontriem met 4 rijen kristal
  • Materiaal: Engels leer met corrosie vrije sluitingen
  • Uitvoering: soepel leer, binnenzijde zacht gevoerd
  • Kleuren: zwart leer blauwe, grijze of witte kristallen
  • Bijzonderheden: onderdeel collectie Karlslund combi hoofdstellen

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Zeer bijzonder is dat jij de samenstelling van het Karlslund IJslander hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen door de losse onderdelen te wisselen. Hierdoor kun je voor een training een andere samenstelling van het hoofdstel kiezen als voor een wedstrijd of een show.

Persoonlijk advies over de Karlslund frontriem met 4 rijen kristal

Mocht je nog een vraag hebben over de Karlslund frontriem met 4 rijen kristal? Of heb je vragen over Karlslund combi hoofdstellen of andere producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Lees meer
Kleur

, ,

Merk

Karlslund

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top