Karlslund frontriem met kleuraccent

33,95

De Karlslund frontriem met kleuraccent maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen hoofdstel samen te stellen.

Als u dit product koopt, zult u 68 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 68 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

De Karlslund frontriem met kleuraccent maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen hoofdstel samen te stellen.

Karlslund frontriem met kleuraccent

De Karlslund frontriem met kleuraccent maakt onderdeel uit van de unieke collectie Karlslund combi hoofdstellen. Bij het ontwerp van het kopstuk is zoveel mogelijk rekening gehouden met de anatomie van het paard. Daardoor wordt een zo goed mogelijke en comfortabele pasvorm voor jouw paard verkregen. Het Engelse leer is soepel en aan de binnenzijde zacht is afgewerkt. De gekleurde streep op de frontriem zorgt een vrolijk en blij accent. Je kunt kiezen uit een lime groene, roze of rood gekleurde streep. Uiteraard is de Karlslund frontriem met kleuraccent zeer geschikt voor het IJslandse paard.

Specificaties Karlslund frontriem met kleuraccent

  • Merk: Karlslund
  • Model: Karlslund frontriem met kleuraccent
  • Materiaal: Engels leer met corrosie vrije sluitingen
  • Uitvoering: soepel leer, binnenzijde zacht gevoerd
  • Kleuren: zwart leer met lime groene, roze of rode streep
  • Bijzonderheden: onderdeel collectie Karlslund combi hoofdstellen

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Zeer bijzonder is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen door de losse onderdelen te wisselen. Hierdoor kun je voor een training een andere samenstelling van het hoofdstel kiezen als voor een wedstrijd of een show.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees meer
Kleur

, ,

Merk

Karlslund

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top