Karlslund IJslands hoofdstel

38,75

Speciaal ontworpen voor IJslanders. Goede pasvorm voor IJslandse paarden. Een mooi, eenvoudig model. Less is more! Van het bekende Deense merk Karlslund.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund IJslands hoofdstel

Karlslund IJslands hoofdstel, speciaal ontworpen voor IJslanders. Goede pasvorm voor IJslandse paarden. Een mooi, eenvoudig model. Sterke roestvrij stalen gespen in chrome of messing. Topkwaliteit zacht, zwart leder.

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Uniek is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Karlslund

Scroll naar top