Karlslund IJslands hoofdstel

31,95

Speciaal ontworpen voor IJslanders. Goede pasvorm voor IJslandse paarden. Een mooi, eenvoudig model. Less is more! Van het bekende Deense merk Karlslund.

Als u dit product koopt, zult u 32 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 32 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund IJslands hoofdstel

Karlslund IJslands hoofdstel, speciaal ontworpen voor IJslanders. Goede pasvorm voor IJslandse paarden. Een mooi, eenvoudig model. Sterke roestvrij stalen gespen in chrome of messing. Topkwaliteit zacht, zwart leder.

Karlslund combinatie hoofdstellen

Naast dit eenvoudige hoofdstel, heeft Karlslund een uitgebreide collectie combinatie hoofdstellen. Karlslund hoofdstellen zijn bijzonder vanwege alle combinatie mogelijkheden. Daarnaast biedt Karlslund de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse frontriemen kopstukken en neusriemen samen kunt gebruiken, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Maar jij bedenkt zelf  de samenstelling van hoofdstel.

Klantenservice

Wil je meer weten over het Karlslund IJslands hoofdstel? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Karlslund

Translate »
0
Scroll naar top