Karlslund lage neusriem met kristallen

45,25

De Karlslund lage neusriem met kristallen maakt deel uit van de unieke collectie Karlslund neusriemen, frontriemen en kopstukken die je met elkaar kunt combineren om je eigen hoofdstel samen te stellen..

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund lage neusriem met kristallen – Combi hoofdstel

De Karlslund lage neusriem met kristallen maakt onderdeel uit van de unieke collectie Karlslund combi hoofdstellen. Bij het ontwerp van het kopstuk is zoveel mogelijk rekening gehouden met de anatomie van het paard. Daardoor wordt een zo goed mogelijke en comfortabele pasvorm voor jouw paard verkregen. Het Engelse leer is soepel en aan de binnenzijde zacht is afgewerkt. Op een sierlijke wijze is de neusriem uitgevoerd met twee rijen kleine kristallen. Uiteraard is de Karlslund lage neursriem met kristallen zeer geschikt voor het IJslandse paard.

Specificaties

  • Materiaal: Engels leer met corrosie vrije sluitingen
  • Uitvoering: soepel leer, binnenzijde zacht gevoerd
  • Kleuren: zwart leer
  • Versiering: twee rijen kleine kristallen
  • Bijzonderheden: onderdeel collectie Karlslund combi hoofdstellen

De unieke Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Uniek is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Karlslund

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top