Karlslund neopreen singel

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Een fijne, zachte singel van neopreen. Met elastiek aan beide uiteinden en een bovendien een anatomische vorm. Dit geeft vrijheid aan de voorbenen. Ook vermindert het de kans op schuurplekken.
SKU K204 Categorie: Tag:

Beschrijving

Karlslund neopreen singel

Karlslund neopreen singel. Een fijne, zachte singel van neopreen. Met elastiek aan beide uiteinden en een bovendien een anatomische vorm. Dit geeft vrijheid aan de voorbenen. Ook vermindert het de kans op schuurplekken. Gemakkelijk schoon te maken. De riemlussen houden de singel goed op zijn plek. De kleur is zwart met chrome gespen. Beschikbaar in 35, 40, 45 en 50 centimeter.

Karlslund Riding Equipment: Kwaliteit uit Denemarken

Het Deense bedrijf Karlslund Riding Equipment is een fabrikant van een breed assortiment. Ze ontwikkelen hoogwaardige artikelen voor paard en ruiter. Zadels, harnachement, dekens en bovendien rijkleding voor dames en heren. Speciale aandacht is er voor alles dat met het IJslandse paard te maken heeft.

Klantenservice

Wil je meer weten over de Karlslund neopreen singel? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Extra informatie

Merk

Karlslund

Singel maat

35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.