Karlslund S zadel

1.845,001.910,00

Karlslund S zadel heeft een speciaal ontwerp aan de voorzijde van het zadel. In combinatie met de korte kussens en de teruggesneden zweetbladen biedt dit zadel veel bewegingsruimte voor het paard.

Standaard is dit zadel leverbaar in de maat 16 of 17″ maar kan ook worden geleverd in andere maten en kleuren en de kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Karlslund S zadel

Karlslund S zadel heeft een speciaal ontwerp aan de voorzijde van het zadel. In combinatie met de korte kussens en de terug gesneden zweetbladen biedt dit zadel veel bewegingsruimte voor het paard.

Specificaties:

  • De zit is halfdiep en de enkele zweetbladen geven de ruiter veel contact met het paard. De Karlslund S zorgt voor een stabiele balanspositie.
  • Het design van dit zadel is door de grijze kniewrongen en de rand aan de achterzijde ook zeer fraai van uitvoering.
  • Het Karlslund S zadel heeft een verwisselbaar kopijzer type A en leverbaar met lange of korte kniewrongen.
  • Standaard is dit zadel leverbaar in de maat 16 of 17″ maar kan ook worden geleverd in andere maten en kleuren en de kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

,

Kleur

,

Kniewrong lengte

Korte kniewrongen, Lange kniewrongen

Zadel vulling

Latex, Wol

Scroll naar top