, ,

Karlslund S zadel

1.845,00

Karlslund S zadel heeft een speciaal ontwerp aan de voorzijde van het zadel. In combinatie met de korte kussens en de teruggesneden zweetbladen biedt dit zadel veel bewegingsruimte voor het paard.

Standaard is dit zadel leverbaar in de maat 16 of 17″ maar kan ook worden geleverd in andere maten en kleuren en de kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling.

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: K112 Categorieën: , , Tags: ,

Karlslund S zadel

Karlslund S zadel heeft een speciaal ontwerp aan de voorzijde van het zadel. In combinatie met de korte kussens en de terug gesneden zweetbladen biedt dit zadel veel bewegingsruimte voor het paard.

Specificaties:

  • De zit is halfdiep en de enkele zweetbladen geven de ruiter veel contact met het paard. De Karlslund S zorgt voor een stabiele balanspositie.
  • Het design van dit zadel is door de grijze kniewrongen en de rand aan de achterzijde ook zeer fraai van uitvoering.
  • Het Karlslund S zadel heeft een verwisselbaar kopijzer type A en leverbaar met lange of korte kniewrongen.
  • Standaard is dit zadel leverbaar in de zitmaten  16 of 17″ en met foamen of wollen kussens. De D kan op speciale bestelling ook orden geleverd in 16.5 of 18″. en tevens in andere kleuren.

Karlslund

Karlslund is een Deens merk wat een grote verscheidenheid aan zeer populaire producten levert voor IJslandse paarden. Zij hebben een geweldige collectie rijkleding. Denk hierbij aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Daarnaast heeft dit merk ook fijne zadels, hoofdstellen en halsters voor IJslandse paarden. Uiteraard hebben zij ook veel zadel toebehoren zoals singels, beugels en beugelriemen. Bijzonder in de collectie is de grote collectie aan teugels in diverse kleuren en materialen.

Scroll naar top