Karlslund SuperStrap mono beugelriem

45,00

Karlslund SuperStrap mono beugelriem zijn eenvoudig op maat te maken. Deze beugelriemen, ook wel webbers genoemd, zijn makkelijk schoon te houden en vereisen geen bijzonder onderhoud. Deze mono beugelriemen worden per paar geleverd. In de kleuren zwart, blauw, rood en bruin.

Geweldige samenwerking weer met Karlslund Riding Equipment!
Bestel deze SuperStrap mono beugelriemen en wij doneren een deel van de opbrengst op rekening 555.
Bestellingen verwerken we t/m a.s. woensdag, donderdag gaan we ze bestellen bij Karlslund en volgende week kunnen we dan leveren.
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Karlslund SuperStrap mono beugelriem

Karlslund SuperStrap mono beugelriem zijn eenvoudig op maat te maken. Ze zijn makkelijk schoon te houden en vereisen geen bijzonder onderhoud. Deze mono beugelriemen worden per paar geleverd. Gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal met een sterke nylon versteviging. De T-sluiting is gemaakt van een zinklegering, een erg sterk materiaal. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en bruin. Lengte van de Karlslund SuperStrap mono beugelriem is 75 cm. Je noemt dit soort beugelriemen ook wel webbers. Lengte beugelriem gemeten vanaf 1e gaatje is 43 cm. De beugelriem gemeten vanaf het laatste gaatje, dan is de lengte 66 cm. We hebben gemeten zonder beugels.

De lengte is perfect! Ze zijn voor mijn lengte (1.72) met gemiddelde beenlengte heel goed en ik heb hem in het middelste gaatje, dus ik kan nog 3 omhoog en een paar naar beneden. Aldus Claudia Jacobi Nijdam

Karlslund

Karlslund is een populair merk voor IJslanders afkomstig uit Denemarken. Ze hebben een geweldige ruiterkleding lijn, denk aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Wil je iets uit de Karlslund collectie wat je (nog) niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. Levertermijn is tussen de 4 en 10 werkdagen, afhankelijk of er net een bestelling binnen is.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan een afspraak. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

 

Kleur

, , ,

Merk

Karlslund

Andere suggesties…

Scroll naar top