Karlslund winter rijjas

219,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Karlslund winter rijjas is momenteel niet meer leverbaar.
SKU KLwinterjas Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Karlslund winter rijjas

De Karlslund winter rijjas is een lichte en aantrekkelijke jas, gemaakt om mee te rijden. De jas is gemaakt Climate+ een materiaal wat wind- en waterdicht is. Daarnaast zijn alle ritsen en naden zijn waterdicht. De Karlslund winter rijjas is geïsoleerd met Thinsulate en heeft een capuchon.

Details

  • Wind- en waterdicht;
  • Thinsulate-isolatie;
  • Kap en veel details;
  • Lichtgewicht;
  • Mooie pasvorm;
  • Waterdichtheid: 10.000 mm;
  • Ademend vermogen: 5.000 g;

Winterkleding

Winterkleding voor de ruiter en amazone. We hebben in onze shop veel producten om je als ruiter warm en droog te houden. Tijdens de herfst en winter krijg je snel koude handen en benen. De temperatuur daalt, het gaat waaien en regenen. Op een gegeven moment trek je je winterjas aan en zoek je je laarzen of jodhpurs weer op. ‘s Nachts is het rond het vriespunt, vooral de ochtenden en avonden zijn erg koud. Naast de Karlslund winter rijas, hebben we nog veel meer winterkleding in ons assortiment, je vindt het allemaal op onze winterkleding pagina.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

Karlslund

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten