Longeerkoord met Musketon Harry’s Horse

9,95

Het longeerkoord met musketon Harry’s Horse is speciaal ontwikkeld om je paard of pony bijgezet te longeren. Door de verstelbaarheid van het longeerkoort kun je het in verschillende longeerposities gebruiken.

Als u dit product koopt, zult u 10 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28400071 Categorieën: ,

Het Longeerkoord met musketon Harry’s Horse is speciaal ontwikkeld om je paard of pony bijgezet te kunnen longeren. Door de verstelbaarheid van het longeerkoord kun je het in verschillende longeerposities gebruiken.

Longeerkoord met musketon Harry’s Horse

Als je jouw paard of pony bijgezet wil longeren dan kun je hiervoor prima het Longeerkoord met musketon Harry’s Horse gebruiken. Het koord heeft een lengte van 5,5 meter en heeft twee musketons om het snel en goed te kunnen bevestigen. Groot voordeel van Harry’s Horse longeerkoord met musketon is dat je het aan beide zijden eenvoudig kunt verstellen. Daardoor kun je jouw paard of pony gemakkelijk in verschillende longeerposities laten lopen. Bij het longeerkoord wordt een omschrijving geleverd. Hierin is informatie te lezen de verschillende longeerposities waarvoor je het longeerkoord kunt gebruiken.

Longeerkoord met musketon Specificaties

  • Merk: Harry’s Horse
  • Product: Longeerkoord met musketon
  • Lengte: 5,5 meter
  • Aantal musketons: 2
  • Bijzonderheden: verstelbaar in verschillende longeerposities
  • Inclusief: informatie over de longeerposities

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Persoonlijk advies via de Atorka klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over het Longeerkoord met musketon Harry’s Horse? Of als je advies nodig hebt over andere producten voor het trainen en longeren van je paard of pony. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Lees meer
Fabrikant

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top