Longeerlijn soft 8 meter

12,95

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Longeerlijn soft 8 meter van het merk Harry’s Horse, fijne zwarte longeerlijn met zilverkleurige musketon. Mooie en zachte longeerlijn met vrijdraaiende muskaton en een lus aan het einde. Lengte 8 meter. Materiaal soft nylon. En zoek je tips over longeren? Kijk dan eens naar het boek Longeren met Takt.
SKU 31008018 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Longeerlijn soft 8 meter

Longeerlijn soft 8 meter lang in de kleur zwart.  Voorzien van  zilverkleurige musketon uit de basic-lijn van Harry’s Horse. Mooie en zachte longeerlijn met vrijdraaiende muskaton en een lus aan het einde. Lengte 8 meter. Materiaal soft nylon. De longeerlijn wordt geleverd in een plastic tasje met handvat.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.