Longeersysteem

42,95

Een handig longeersysteem van het merk Waldhausen. Afhankelijk van het trainingsniveau van je paard in te stellen. Of het nu gaat om balans training, voorwaarts en neerwaarts werk of strekken. Met behulp van dit longeersysteem wordt de achterhand actief betrokken bij de training. We leveren dit systeem in de Cob maat.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 8104701-2 Categorie: Tags: , ,

Longeersysteem

Een handig longeersysteem van het merk Waldhausen. Afhankelijk van het trainingsniveau van je paard in te stellen. Of het nu gaat om balans training, voorwaarts en neerwaarts werk of strekken. Met behulp van dit longeersysteem wordt de achterhand actief betrokken bij de training. Het zacht onderlegd afgewerkt, hierdoor prettig in gebruik. Het longeersysteem wordt zonder longeersingel en longeerlijn geleverd. Wij hebben dit systeem in de maat Cob/Full in de winkel, daar deze maat voor de meeste IJslandse paarden goed passend is.

Longeren van je paard

Longeren kun je leren, er zijn inmiddels een aantal duidelijke boeken verschenen. In deze blog vind je informatie over deze boeken.

Het Waldhausen assortiment bij Atorka

Wij verkopen al jaren met veel plezier de producten van dit merk. Ze hebben een uitgebreide collectie voor het IJslandse paard. Het merk ELT is ook onderdeel van de Waldhausen familie. Ieder seizoen komen er weer leuke innovatieve producten in de collectie.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Merk

Waldhausen

Andere suggesties…

Scroll naar top