Longeren met Takt

24,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Longeren met Takt is geschreven door Mireille den Hoed met als doel om je paard zonder hulpteugels in balans te krijgen aan de longe. Wordt geleverd als hardcover in het Nederlands.
SKU PA5329 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Longeren met Takt

Longeren met Takt is geschreven door Mireille den Hoed met als doel om je paard zonder hulpteugels in balans te krijgen aan de longe. Dit boek gaat over onze longeermethode en de techniek om je paard in verticale balans ontspannen te trainen aan de longe. Dat is een ontzettend belangrijke basis voor de ontwikkeling van je paard! Zoals je paardrijden niet uit een boek kunt leren, zo is dat ook met longeren. Maar dit boek zal je wel inzicht en handvatten geven om er zelf mee aan de slag te gaan. “Mijn doel is om met het verspreiden van mijn kennis meer vrij bewegende paarden in balans aan de longe te zien. Ik wens je veel leesplezier en daarna veel longeerplezier voor zowel jou als je paard!” Aldus Mireille den Hoed

Inhoud

Iedereen longeert zijn paard, en iedereen doet het anders. Bijgezet met allerlei verschillende hulpteugels, aan een enkele longe aan een stalhalster of gewoon helemaal zonder lijn. De mogelijkheden zijn legio. Tijdens de vele Workshops Longeren die ik geef, kwam ik erachter dat de meeste mensen ‘maar iets doen’, omdat ze geen idee hebben. En dat is niet zo gek. Er is weinig kennis over goed longeren. En wat is goed? Want wat de een goed vindt, vindt de ander slecht. In dit boek kun je lezen en leren over mijn kijk op longeren. Ik leg uit waarom dat altijd zonder hulpteugels is. En ik geef vele voorbeelden van wat je in de praktijk tegen kunt komen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Details Longeren met Takt

Auteur: Mireille den Hoed
ISBN: 9789056000288
Uitvoering: Hardcover
Jaar: 2020
Aantal pagina’s: 128
Taal: Nederlands
Kenmerken: Paarden | Longeren | zonder hulpteugels

 

Extra informatie

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.