Magnesiumcitraat

30,50

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 31 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 79420 Categorieën: , Tag:

Magnesiumcitraat

Magnesiumcitraat van Groene Os is de natuurlijke ontspanner voor je paard of pony. Magnesium is een van de belangrijkste mineralen in het lichaam. Belangrijk bij stress en oudere dieren. Magnesium is van belang voor het goed functioneren van de spieren, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling. Hierdoor helpt magnesium het dier niet alleen om zich te ontspannen, maar ook om het voldoende energie te geven. Tevens heeft een positieve invloed op lichaam en geest en bevordert het concentratievermogen. De magnesiumbehoefte wordt groter bij zware lichamelijke inspanning en stress. Inhoud van de pot is 250 gram.

Citraat

In dit supplement is magnesium gebonden aan citraat. Een dergelijke verbinding is nodig om het mineraal opneembaar te maken in het lichaam. Citraat is een organische mineraalverbinding die in hoge mate opneembaar is in het lichaam. Citraat vormt een onderdeel van de citroenzuurcyclus en de daaruit voortvloeiende aanmaak van ATP die zorgt voor energie van lichaamscellen. Magnesiumcitraat heeft een ontspannende werking (door de magnesium) en geeft ook energie (door de citraatverbinding).

Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s: 1 tot 2 maal daags 1 maatschep door het voer tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
1 maatschep Paard & Pony = 5 gram (ongeveer 850 mg elementair magnesium)

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken bij dieren met nierfalen of bij een atrioventriculaire block. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut. Magnesium kan laxerend werken. In dat geval moet het gebruik naar beneden worden bijgesteld. Wanneer dit product wordt ingezet om de concentratie te verbeteren dan adviseren wij het te combineren met Trias Omega.

 

Inhoud

Fabrikant

Groene Os

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
0
Scroll naar top