Meulenkamp hoofdkap

50,00

De Meulenkamp hoofdkap is in Nederland ontworpen.  Stef van der Meulen en Liesbeth Verboog ontwierpen samen deze hoofdkap. De Meulenkamp hoofdkap heeft gaas voor de ogen van je paard. Een goede hoofdkap passend bij de sterke Meulenkamp eczeemdeken.

Als u dit product koopt, zult u 50 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 50 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: MKK Categorie: Tags: , , ,

Meulenkamp hoofdkap

De Meulenkamp hoofdkap is in Nederland ontworpen.  Stef van der Meulen en Liesbeth Verboog ontwierpen samen deze hoofdkap. De Meulenkamp hoofdkap heeft gaas voor de ogen van je paard. Een goede hoofdkap passend bij de sterke Meulenkamp eczeemdeken. De kappen zijn gemaakt van zeer sterke tricot stof (gebreid). Deze stof is goed ademend, rafelt niet en kan machinaal op 40°C gewassen worden.

Kleuren en maten

De Meulenkamp hoofdkap is verkrijgbaar in diverse maten, in de kleuren donker bruin en olijf.

Dekenmaat Hoofdkap
00 AA
0 AA
1 AA
2 A
3 A
4 B
5 B
6 C
7 C
8 D
9 D
10 D

NIEUW 2020: maatwerk eczeemdeken

Nieuw in 2020 is dat de deken min of meer op maat gemaakt kan worden voor je paard. Hoe dit werkt? We leggen het uit. Stel je paard heeft deken maat 4 nodig. Maar hij is wat kort in de rug en heeft een zwaar ontwikkelde hals. De Meulenkamp deken is dus te lang op de rug en te krap op de hals. Liesbeth Verboog gaat deze deken dan voor je vermaken. Herken jij dit probleem? Stuur dan een mailtje naar de Atorka klantenservice. Wij zorgen er voor dat je een goed passende deken krijgt. Kosten voor maatwerk zijn afhankelijk van wat er aangepast moet worden. Uiteraard ontvang je eerst een prijsopgave alvorens wij aan de slag gaan voor je.

Naast maatwerk wordt er ook gewerkt aan een kap voor over de oren, een uierflap en een kokerbeschermer. Leverbaar vanaf voorjaar 2020.

Zomereczeem Blog

Regelmatig schrijven wij blogs over zomereczeem bij paarden. Misschien is de blog met als titel “Kan je zomereczeem voorkomen” wel een leuke om te lezen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Merk

Meulenkamp

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top