Omega-3 Olie

37,95

Omega-3 Olie is van het merk Icelandpet en is gemaakt van ansjovis en sardientjes uit de zuivere, koude wateren rondom IJsland. Icelandpet Omega-3 heeft een hogere concentratie EPA en DHA dan de Icelandpet Cod oil. Door deze hogere concentratie heeft Icelandpet Omega 3 olie een therapeutische werking.

Als u dit product koopt, zult u 38 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 38 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Omega-3 Olie

Omega-3 Olie is van het merk Icelandpet en is gemaakt van ansjovis en sardientjes uit de zuivere, koude wateren rondom IJsland. Icelandpet Omega-3 heeft een hogere concentratie EPA en DHA dan de Icelandpet Cod oil. Door deze hogere concentratie heeft Icelandpet Omega 3 olie een therapeutische werking. Het is beter om voor deze variant te kiezen als er daadwerkelijk wat aan de hand is met je dier.

Biedt ondersteuning bij:

  • Conditie van de huid en vacht;
  • Weerstand;
  • Soepele beweging;
  • Ogen, hart, spijsvertering;
  • Evenwichtige hormoonbalans.

Extra informatie Omega-3 olie

In een evenwichtig rantsoen halen paarden hun dagelijkse benodigde hoeveelheid Omega-3 uit het gras van de weide. Voor een optimale synergie is het belangrijk dat de vetzuren uit Omega-3 en Omega-6 met elkaar in balans zijn. In de winter – als paarden minder vers gras en vaker ruwvoer zoals hooi aangeboden krijgen – schiet de hoeveelheid Omega-3 vaak tekort. Dit kan leiden tot en slechtere conditie van de vacht en huid, verminderde weerstand en zelfs verminderde vruchtbaarheid.

Extra omega-3 is dus geen overbodigheid als je merkt dat deze symptomen ontstaan. Visolie is daartoe een gemakkelijk supplement: het zit boordevol omega 3 met een hoog gehalte aan EPA- en DHA-vetzuren.

Voeradvies

Dien het toe over het voer, door een slobber of rechtstreeks met een spuitje in de mond. Het voeradvies voor paarden is 1x daags:

  • Onderhoudsdosering 20 – 50 ml
  • Therapeutisch 50 – 100 ml

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Inhoud

,

Merk

Icelandpet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top