Omega-3 Olie

12,9532,95

Als u dit product koopt, zult u 13-33 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 13-33 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Omega-3 Olie

Omega-3 Olie van het merk Icelandpet, met ansjovis en sardientjes uit de zuivere, koude wateren rondom IJsland. Daar de populaire Skaga olie slecht leverbaar is geworden, zijn wij gaan zoeken naar een alternatief. Wij vonden deze Omega-3 Olie van Icelandpet. Wil je meer weten over visolie, indicaties, en symptomen vetzuurdeficiëntie, lees dan dit artikel.

Voordeel

Groot voordeel van deze olie is, dat het ook in een kleiner verpakking leverbaar is. Icelandpet Omega-3 Olie is verkrijgbaar in 250 en 1000 ml in een aluminium fles met draaidop. De olie blijft goed bewaard doordat er geen licht door de fles komt.

Review paard

Reviews met paarden zijn er nog niet. Echter de reviews die wij kregen over de Skaga olie waren bijzonder goed, visolie geeft echt verschil. Vacht veel beter en glanzender. Zelf gaf ik Skaga aan onze 29 jarige vriend Fákur. Om hem te helpen door zijn vacht te komen, ‘s winters meer body te krijgen en voor zijn eczeem. Maart 2019 kan ik zeggen dat hij een prima zomer en winter achter de rug heeft.

Review hond

Deze anonieme review vond ik op de site van de leverancier: Mijn hond is 7 en ik geef sinds twee jaar zalmolie voor zijn vacht en de beweging. Nu lees ik veel dat zalmolie niet veel zou doen en het niet goed zou zijn vanwege de gekweekte afkomst. Daarom ben ik drie weken begonnen met deze Omega-3 olie van Icelandpet. Hij werd me geadviseerd in de dierenspeciaalzaak. Zijn vacht ziet er nu veel beter uit, meer glans en voller. Daarnaast lijkt hij vrolijker dan daarvoor en zodra hij zijn voerbak ziet en mij met de fles is er geen houden meer aan. Hij vindt het heerlijk!

Icelandpet Omega-3 Oil voeradvies

Icelandpet Omega-3 Oil 1000 ml voor paarden 1 x daags:

Onderhoudsdosering 20 – 50 ml

Therapeutisch 50 – 100 ml
Dien toe over het voer, door een slobber of rechtstreeks met spuitje in de mond.

NMLHealth schreef een blog over vetzuren en waar je op moet letten bij het kopen van olie voor je dier. Lees je mee?

Vragen over onze producten

Heb je nog vragen over onze producten? Bel dan nummer 0348-446168 of email klantenservice@atorka.nl.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Inhoud

,

Merk

Icelandpet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.