OneK Helm Defender Pro – Matt

235,00

Een mooie helm waarbij de veiligheid en comfort voorop staan. De OneK helm is een mooie en sportieve cap, voorzien van extra ventilatie. Je vindt ventilatieroostertjes aan de voor-, zij en achterkant. Daarnaast is er ook nog een strookventilatie aan de bovenzijde.

Als u dit product koopt, zult u 235 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 235 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1K10010 Categorieën: ,

OneK Helm Defender Pro – Matt

OneK Helm Defender Pro – Matt een nieuwe rijhelm in Nederland. Een mooie helm waarbij de veiligheid en comfort voorop staan. De OneK helm is een mooie en sportieve cap, voorzien van extra ventilatie. Je vindt ventilatieroostertjes aan de voor-, zij en achterkant. Daarnaast is er ook nog een strookventilatie aan de bovenzijde. In de helm zijn 3 magnetische punten verwerkt, die bijdragen aan de bloedcirculatie van je hoofd en hierdoor hoofdpijn / spanning verminderen. Meer over de OneK helmen vind je in onze blog.

Kleur en maat

De OneK Helm Defender Pro is leverbaar in het zwart, bruin en navy. Schaal maten 0, 1 en 2.

Liner

Iedere OneK helm wordt verkocht met een liner. Deze liner is verwisselbaar en uitwasbaar. Het is mogelijk om een 2e losse liner bij te bestellen. Daarbij is er een liner voor een meer rond gevormd hoofd en een liner voor een ovaler gevormd hoofd.

Keurmerk

De OneK-helmen zijn samengesteld uit een polycarbonaat en geavanceerde ABS-composiet spuitgegoten buitenste omhulsel in combinatie met een EPS-voering. De EPS-voering is het belangrijkste onderdeel voor impactabsorptie in een helm. OneK gebruikt alleen EPS van hoge kwaliteit met een dichtheid, waardoor de helm perfect is voor impactabsorptie. VG01 en EN1382-2017 goedgekeurd.

Ben je nieuwsgierig naar deze helm?

Stuur dan even een berichtje, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. De levertijd is ca 5-7 werkdagen. Twijfel je over de maat? Bestel dan 1 of 2 liners extra in een andere maat of vorm. Zo kan je de helm met verschillende liners passen. De liners die niet passen stuur je dan terug. Hieronder de OneK maattabel.

Maattabel OneK helmen

 

Vragen?

Heb je nog vragen over onze producten? Bel dan nummer 0348-446168 of email klantenservice@atorka.nl.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

, ,

Merk

OneK

OneK Liner

, , , ,

OneK Schaalmaat

, ,

Model

Liner ovaal gevormd, Liner rond gevormd

Translate »
0
Scroll naar top