Paard-rijlegging 5 pocket model

89,95

Erg leuk nieuw model paardrij-legging! Deze rijlegging een leuke variant op de bekende Balance Riding Tight van hetzelfde merk, heeft 5 zakken en silicone grip op de knie en UPF protection

Als u dit product koopt, zult u 90 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 90 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: 24005 Categorieën: ,

Paard-rijlegging 5 pocket model

Paard-rijlegging 5 pocket model de Noble Outfitter Balance 5 Pocket Riding Tight in de kleur navy. Wat een leuke variant op de bekende Balance Riding Tight van hetzelfde merk. Deze paard-rijlegging heeft 5 zakken en silicone grip op de knie en UPF protection.

De ideale rijlegging om in te rijden? Bestaat die?

Ja zeker! Nu zijn ze er vanuit Engeland in alle mogelijke kleuren, Paard-rijlegging 5 pocket model. Spreek gerust van een nieuw niveau in paardrij-leggings. Je kunt kiezen voor een model met vijf zakken, of een model met één zak op je linkerbeen, handig voor je telefoon. Buiten dat is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een model met extra grip van silocoon-materiaal op het zitvlak (full seat tight) en er is altijd een soortgelijke ondersteuning bij de knie. Voor deze paardrij-leggings de Balance riding tight van Noble Outfitters zijn de nieuwste technieken gebruikt die zorgen ervoor dat je in stijl en veilig te paard zit. De paard-rijlegging 5 pocket model is gemaakt van flatterend stretch materiaal dat sterk is, altijd aansluit, niet afzakt en natuurlijk droog blijft onder de warmste omstandigheden door de gebruikte ‘Opti-Dry Techniek’ waardoor zweet wordt weggewerkt. Daarom is deze rijlegging ook ideaal te dragen naast het paard, tijdens stalwerk, lopen en binnen- of buitenbezigheden.

Nieuw Paard-rijlegging 5 pocket model

Maak kennis met de optimale combinatie van materialen en het model van deze rijbroek. Buiten dar zorgt de hoge kwaliteit herstellende strech stof voor de meest flatteuze en beste pasvorm die er bestaat in een paard-rijlegging. Door de Opti-Dry techniek wordt vocht optimaal afgevoerd.

UPF Protection van de Paard-rijlegging 5 pocket model

Zeer belangrijk is dat de Paardrij-gegging 5 pocket model zogenaamde UPF Protection heeft. UPF staat voor Ultraviolet Protection Factor. Het geeft de mate aan waarin een weefsel UV-straling blokkeert en dus zo de kans op zonnebrand en huidkanker verkleind. De term UPF is beschermd en mag alleen aan een weefsel gekoppeld worden als dit in een laboratorium is getest met een fotospectrummeter.

Noble bovenkleding

Zelf zijn wij erg fan van het Noble Premier vest, zo’n vest om in te wonen! Er blijven nauwelijks haren of stro aan hangen en blijft goed in de was. Maar ook de regenjas Cheval van dit merk is een musthave! Je hebt werkelijk geen last meer van de regen met deze volledig beschermende Cheval Waterproof Jacket.

Noble Poetstas

Ken je deze sterke poetstas al? Hierin verzamel je al je paardenbenodigdheden, je borstels, shampoo, wedstrijdnummers etc. Een vondst van deze tas is de bodem van een zware net-stof met gaten waardoor vuil en vocht uit de tas valt en schoonspuiten met spullen en al mogelijk is.

Noble Ooutfitters Equinessential Tote

Paard-rijlegging 5 pocket model passen

Wil je het Paard-rijlegging 5 pocket model  passen? Dat kan altijd bij in onze vestiging in Linschoten, vlakbij Woerden. Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur komt te staan, van te voren even een afspraak maken. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bellen om een afspraak te maken via telefoonnummer 0348-446168.

Complete collectie Noble dames en heren rijkleding

Noble heeft een uitgebreide collectie dames en heren kleding. Kun je een bepaald product niet in de webwinkel vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag het telefoon nummer is 0348 446168

ACTIE: bij aanschaf van een Noble paard-rijlegging naar keus ontvang je momenteel een paar Noble Kousen GRATIS. De kleur van de kousen is een verrassing. 

Lees meer

 

Maten

, , , ,

Merk

Noble Outfitters

Andere suggesties…

  • Noble Outfitters Cheval Regenjas
    Ruiter

    Regenjas Cheval een waterdichte paardrijjas

    Waardering 0 uit 5
    139,95 In winkelwagen