Paardrijhandschoen 3 in 1

44,90

De Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 heeft meerdere lagen. Daardoor zijn de paardrijhandschoenen zowel bij koud als minder koud weer goed te gebruiken.

Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 781155 Categorieën: ,

Paardrijhandschoen 3 in 1 met binnenhandschoen. Daardoor zijn de paardrijhandschoenen zowel bij koud als minder koud weer goed te gebruiken.

Paardrijhandschoen 3 in 1

Bijzonder aan de Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 dat deze een aparte binnenhandschoen heeft. De buitenste handschoen is bedoeld voor de bescherming als het echt koud is. Deze heeft drie vingers, de duim, de pink en de andere vingers. Hieronder draag je de binnenhandschoen die vijf vingers heeft. Gemaakt van waterdicht en goed ademend QUALITYsystem 5000 materiaal beschermt de buitenste handschoen zeer goed tegen de kou. Daarnaast zorgt de dunne Thinsulate® vulling dat je toch met gevoel kunt werken als je de Busse paardrijhandschoen 3 in 1 draagt. De kunstleer teugelversteviging geeft bovendien een optimale grip.

De binnenste handschoen is gemaakt van 100% polyester met fleece. Op de duim en wijsvinger is een speciaal laagje aangebracht. Daardoor kun je je smartphone bedienen terwijl je de Busse paardrijhandschoen 3 in 1 nog aan hebt. Bovendien zorgen lange Lycra®-mouwboordjes waarmee je de handschoenen afsluit voor extra bescherming tegen kou en wind. Om de handschoen ‘live’ te zien moet je echt even dit filmpje bekijken.

Specificaties Busse Paardrijhandschoen 3 in 1

Eigenlijk bestaat de Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 dus uit twee paar handschoenen. De buitenste handschoen heeft drie vingers en biedt optimale bescherming tegen de kou. Je kunt deze bijvoorbeeld dragen tijdens het mesten of andere werkzaamheden op stal. Maar ook tijdens het paardrijden is de handschoen prima te gebruiken. De binnenste handschoen heeft vijf vingers en is goed te gebruiken als het minder koud is of als je wat meer gevoel nodig hebt tijdens het rijden. Voor zowel de binnenste als de buitenste Busse paardrijhandschoenen geldt dat de warmte optimaal vasthouden maar desondanks goed ademen. Reflectiestrepen aan de buitenzijde zorgen voor een goede zichtbaarheid en veiligheid.

  • Merk: Busse Reitsport
  • Model: Busse paardrijhandschoen 3 in 1
  • Soort: tweedelige paardrijhandschoen
  • Maten: Small, Medium, Large, Extra Large
  • Bijzonderheden: bediening van de smartphone met binnenste handschoen aan

Busse Reitsport Duitse topkwaliteit

De producten voor paard en ruiter van het Duitse merk Busse onderscheiden zicht door een hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling is bovendien rekening gehouden met een zo optimaal mogelijke veiligheid en prestatievermogen. Daarnaast zijn een stijlvol, ergonomisch design en een uitstekend draagcomfort kernkwaliteiten van Busse Reitsport. In de collectie zijn rij- en ruiterkleding en schoenen opgenomen. Ook biedt Busse een ruim assortiment harnachement, bescherming en verzorgingsproducten voor paarden. Uiteraard is in de Atorka webshop een ruim aanbod van Busse Reitsport artikelen te vinden.

Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 met Binnenhandschoen

Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 passen

Het is mogelijk om de Busse paardrijhandschoen 3 in 1 met binnenhandschoen te komen passen. Dat kan op onze locatie in Linschoten, vlakbij Woerden. Wel even vooraf een afspraak maken zodat je zeker weet dat de handschoenen in jouw maat aanwezig zijn én er iemand is. Bel 0348-446168 of mail klantenservice@atorka.nl om een afspraak te maken.

Atorka Klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over de Busse rijhandschoenen neem gerust contact met ons op? Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere producten uit de Atorka webshop. Van maandag t/m zaterdag is de Atorka klantenservice bereikbaar via mail klantenservice@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

Onze collectie handschoenen biedt mooie alternatieven voor de Busse paardrijhandschoen 3 – 1. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor andere artikelen voor paard en ruiter. Bovendien heeft Atorka de grootste webshop in Nederland en België met artikelen speciaal voor het IJslandse paard.

Lees meer

 

 

 

Maten

, , ,

Merk

Busse

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top