Paardrijhandschoen 3 in 1

44,90

De Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 heeft meerdere lagen. Daardoor zijn de paardrijhandschoenen zowel bij koud als minder koud weer goed te gebruiken. De laatste maten, OP=OP!

Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 781155 Categorie:

Paardrijhandschoen 3 in 1

Bijzonder aan de Busse paardrijhandschoen 3 in 1 dat deze een aparte binnenhandschoen heeft. De buitenste handschoen is bedoeld voor de bescherming als het echt koud is. Deze heeft drie vingers, de duim, de pink en de andere vingers. Hieronder draag je de binnenhandschoen die vijf vingers heeft. Gemaakt van waterdicht en goed ademend QUALITYsystem 5000 materiaal beschermt de buitenste handschoen zeer goed tegen de kou. Daarnaast zorgt de dunne Thinsulate® vulling dat je toch met gevoel kunt werken als je de Busse paardrijhandschoen 3 in 1 draagt. De kunstleer teugelversteviging geeft bovendien een optimale grip.

De binnenste handschoen is gemaakt van 100% polyester met fleece. Op de duim en wijsvinger is een speciaal laagje aangebracht. Daardoor kun je je smartphone bedienen terwijl je de  handschoen 3 in 1 nog aan hebt. Bovendien zorgen lange Lycra®-mouwboordjes waarmee je de handschoenen afsluit voor extra bescherming tegen kou en wind. Om de handschoen ‘live’ te zien moet je echt even dit filmpje bekijken.

Specificaties Busse Paardrijhandschoen 3 in 1

Eigenlijk bestaat de Busse Paardrijhandschoen 3 in 1 dus uit twee paar handschoenen. De buitenste handschoen heeft drie vingers en biedt optimale bescherming tegen de kou. Je kunt deze bijvoorbeeld dragen tijdens het mesten of andere werkzaamheden op stal. Maar ook tijdens het paardrijden is de handschoen prima te gebruiken. De binnenste handschoen heeft vijf vingers en is goed te gebruiken als het minder koud is of als je wat meer gevoel nodig hebt tijdens het rijden. Voor zowel de binnenste als de buitenste handschoenen geldt dat de warmte optimaal vasthouden maar desondanks goed ademen. Reflectiestrepen aan de buitenzijde zorgen voor een goede zichtbaarheid en veiligheid.

  • Merk: Busse
  • Soort: tweedelige paardrijhandschoen
  • Maten: Small, Medium, Large, Extra Large
  • Bijzonderheden: bediening van de smartphone met binnenste handschoen aan

Review

Review van Claire: Vanavond les gegeven met de nieuwe 3 in 1 handschoenen. Het was ijzig koud met een gure wind en ik moest 2 uur buiten staan. Het was even wennen aan het gevoel dat de pink los blijft van de rest van je vingers. Heel handig om mee te rijden maar dat heb ik nog niet gedaan. De onder handschoenen zitten als gegoten en zijn winddicht. Ik hoefde mijn handschoenen eindelijk niet meer uit te trekken voor het bedienen van mijn telefoon. Ik lees regelmatig dressuur proeven voor en dan krijg ik altijd erg koude handen. In de auto zijn ze niet glad om het stuur. De wanten zijn waterdicht en niet heel dik. Hierdoor zijn je handen goed beweeglijk. Mijn handen bleven warm en ik ben zeer tevreden over dit product ??

Andere handschoenen

Onze collectie handschoenen biedt mooie alternatieven voor deze paardrijhandschoen 3 – 1. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor andere artikelen voor paard en ruiter. Bovendien heeft Atorka de grootste webshop in Nederland en België met artikelen speciaal voor het IJslandse paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , ,

Merk

Busse

Andere suggesties…

Scroll naar top