Phytobalm

19,90

SKU: 58232 Categorie:

Beschrijving

Phytobalm van het merk Hilton Herbs gebruik je bij kleinere wonden en huid irritaties. Phytobalm beschikt over anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen. Inhoud van de pot is 130 gram.
Samenstelling: Shea Butter, Calendula olie en planten extracten, Mirre (Commiphora molmol) etherische olie, Propolis, Hypericum (St Jans) olie en tinctuur.

Phytobalm is een verzachtende balsem voor kleinere wonden en huid irritaties met anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen voor gebruik bij dieren (m.u.v. katten).
Het is zo effectief dat onze klanten het de “magic-creme” noemen. Phytobalm heeft een basis van Sheabutter met Calendula olie en extracten die helpen bij het beshermen van zenuweinden, Mirre met een antischimmel eigenschappen (ideaal voor langzaam helende of natte kleinere wonden) en Propolis (de hars die bijen gebruiken om hun kolonie te beschermen tegen schadelijke elementen die de korf binnenkomen.
Dit kwaliteitsproduct is perfect te gebruiken voor kleine (snij-)wonden of kneuzingen.

*Phytobalm bevat enkel natuurlijke conserveringsmiddelen en bevat geen petroleum parabenen als conserveringsmiddel

Contains Shea Butter, Calendula olie en planten extracten, Mirre (Commiphora molmol) etherische olie, Propolis, Hypericum (St Jans) olie en tinctuur.

Shea Butter dat de basis vormt van onze Phytobalm, is gemaakt van de noten van een boom die gevonden wordt op de afrikaanse Savannes. De rijke verzachtende boter wordt door de lokale vrouwen gebruikt voor kleinere snijwonden en kneuzingen en voor zijn uitstekende huidverzachtende eigenschappen. Wij gebruiken Phytobalm voor onze paarden, honden en onszelf en hebben altijd een pot onder handbereik in stal en huis.

Extra informatie

Fabrikant

Hilton Herbs