PIPPA Lavender

12,50

Naast de natuurlijke shampoo bars voor mensen, zijn er nu ook shampoo bars speciaal gemaakt voor paarden. De PIPPA Lavender shampoo bar bevat geen verpakking, waardoor het beter is voor het milieu. Daarnaast zitten er ook geen onnodige toevoegingen in, wat fijner is voor je paard. De zeep is gemaakt op basis van olijfolie, kokosolie en amandelolie. Geschikt voor paard en hond!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

PIPPA Lavender

Naast de natuurlijke shampoo bars voor mensen, zijn er nu ook shampoo bars speciaal gemaakt voor paarden. Deze shampoo bars zijn handgemaakt op Nederlandse bodem bij PIPPA. De PIPPA Lavender shampoo bar bevat geen verpakking, waardoor het beter is voor het milieu. Daarnaast zitten er ook geen onnodige toevoegingen in, wat fijner is voor je paard. De zeep is gemaakt op basis van olijfolie, kokosolie en amandelolie. Wordt geleverd in een handig scrubzakje. De shampoo bars van PIPPA zijn volledig vegan, wegen circa 180 gram en gaan ongeveer 10-15 wasbeurten mee. De wasbeurten zijn berekend op een heel paard, dus als je af en toe een vlek of een paar benen wast, zal het langer meegaan.

Eigenschappen Lavender bar

 • Verrijkt met lavendelolie;
 • Kokos en amandelolie zorgen voor een mooie glas;
 • Deze shampoo bar is VEGAN
 • Ook geschikt voor de hond;
 • Makkelijk uitspoelbaar;
 • De kokos- en amandelolie zorgen voor een mooie glans.

Gebruik Pippa Lavender bar

Zo gebruik je de shampoo bar:

 • Maak je paard/ hond of een gedeelte van het lichaam nat;
 • Doe het zeepblokje in het zakje en maak ook nat;
 • Wrijf het te wassen gebied in, het schuim komt vanzelf;
 • Spoel hierna goed uit met water:

De shampoo bar na gebruik:

 • In de zomermaanden moet je de zeep in het zakje laten drogen.
 • In de wintermaanden haal je de zeep uit het zakje en spoel je het zakje uit. Laat beide los van elkaar drogen. In de winter blijft de zeep in het zakje natuurlijk langer nat en kan daardoor zacht worden. Los van elkaar droog het beter op en heb je er meer plezier van.

PIPPA EQUESTRIAN SOAP

PIPPA EQUESTRIAN SOAP zijn natuurlijke shampoo bars, speciaal gemaakt voor paarden. Biologische ingrediënten en het weglaten van onnodige toevoegingen, maken deze shampoo bars zeer geschikt voor je paard. Daarnaast zijn ze ook nog eens minder belastend voor het milieu, want de shampoo bars hebben geen verpakking.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice over de Pippa Lavender shampoo bar? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

PIPPA

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top