Poetshandschoen Intense

14,95

Handige poetshandschoen om je paard mee te wassen en tijdens het verharen.

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Als u dit product koopt, zult u 15 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Poetshandschoen Intense

Deze poetshandschoen Intense is handig als de paarden gaan verharen. Maar ook fijn om bijvoorbeeld de benen van je paard mee te wassen. De handschoen van het merk Harry’s Horse heeft op de palm en vingers stevige massage/ scrub nopjes in verschillende formaten en vormen.

Je gebruikt de Intense bijvoorbeeld om:
– bij het poetsen/ verzorgen van het paard
– bij het wassen van het paard (ook bij vlekken)
– bij het verharen. Losse haren schud je er zo weer vanaf
– om de bloedsomloop te stimuleren (massage)
– bij gebruik op gevoelige plaatsen zoals hoofd en benen
– bij gebruik op andere dieren zoals hond of kat.

Er is slechts 1 maat, ze vallen ruim en hebben een elastische bovenzijde. Uiteraard wordt dit product per paar verkocht. Ook handig is de groomstar als de paarden aan het verharen zijn.

Over Harry’s Horse

Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen. Het zijn ingrediënten voor vele onvergetelijke momenten. Harry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

U vindt de artikelen van Harry’s Horse® bij de betere ruitersportdetailhandel in Europa en zelfs ver daarbuiten. Happiness Starts Here!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Scroll naar top