Prydi mono beugelriemen

135,00140,00

Aantal

Vaak samen gekocht met

Prydi Switch zadel

De Prydi Switch IJslander zadel heeft een verwisselbaar kopijzer. Dit is een uniek kopijzer want het is ergonomisch gevormd, daarnaast heeft het een goed doordachte bevestiging. Een product om trots op te zijn!

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Prydi mono beugelriemen zijn speciaal gemaakt voor bij het Prydi zadel. Gemaakt van zacht en soepel leer met een kern van polyester. Standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Beschrijving

Prydi mono beugelriemen

Prachtige leren Prydi mono beugelriemen exclusief voor bij het Prydi zadel.

De Prydi mono beugelriemen zijn gemaakt van zacht leer met kern van polyester.
Standaard verkrijgbaar in de kleuren, zwart en bruin.
Andere kleuren zijn ook mogelijk maar moeten speciaal besteld worden.

De lengte van de beugelriemen is 70 cm.

Prydi

Het merk PRYDI bestaat al sinds 2008. Prydi is begonnen met het ontwerpen van een zadel om op de rug van kleinere paarden het ruitergewicht van volwassenen goed te kunnen verdelen. Dit is mogelijk door de speciale korte kussens. De zadels zijn in de loop der jaren geperfectioneerd, uitgebreid getest en verbeterd om tot een perfecte verbinding tussen ruiter en paard te komen. Het is daarom niet zomaar een zadel wat op de markt kwam. 

Het onderscheidt zich onder andere in kwaliteit en authentiek zadelmakerswerk uit Engeland. Maar vooral door zijn goede pasvorm die jarenlang verbeterd is en de  aanpasbaarheid van de kussens. Inmiddels verkoopt Prydi ook diverse accessoires zoals beugelriemen, singels en hoofdstellen.

Extra informatie

Merk

Prydi zadels

Lengte

Kleur

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.