PUUR Calendula zalf

12,2544,85

Gebruik op aangedane plekken of een droge, schilferige huid. Verkrijgbaar in een tube van 50 ml en een pot van 400 gram. Altijd handig om in huis te hebben!

Als u dit product koopt, zult u 13-45 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 13-45 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

PUUR Calendula zalf

PUUR Calendula zalf. Gebruik op aangedane plekken of een droge, schilferige huid. Verkrijgbaar in een tube van 50 ml en een pot van 400 gram.

Dosering  

Je kunt PUUR Calendula zalf 2 – 3 x daags op de huid aanbrengen. Bescherm de aangedane plek tegen schuren, likken en krabben. Dit product kan blijvend worden toegepast (zo lang als nodig).

Interactie en contra-indicatie

Gebruik PUUR Calendula cream / Calendula zalf niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. In sommige gevallen kan de zalf, door zijn stimulerende effect op de granulatiefase, hypergranulatie veroorzaken. De aangedane plek vult zich dan te snel met te veel nieuw weefsel. Dit resulteert in de vorming van wild vlees. Houd daarom de aangedane plek tijdens de behandeling goed in de gaten. Stop tijdelijk indien deze te snel vol granuleert. Wacht in deze gevallen tot de huid netjes gesloten is. Begin daarna opnieuw met de inzet van Calendula zalf om littekenvorming te voorkomen.

De inzet van de zalf is, door het stimulerende effect op de granulatie, af te raden bij bloedende of juist hele droge tumoren. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top