PUUR Detoxi-Drainage

25,95 en ontvang 5% korting vanaf 2 stuks

PUUR Detoxi-Drainage Drainagekuur voor Paard en Pony. De PUUR Detoxi-Drainage wordt gegeven als reinigingskuur en drainagekuur voor paard en pony. De duur van de behandeling is dan ongeveer 3 à 4 weken. Het advies om twee keer per jaar een reinigingskuur te geven.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd ca. 2 werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 26 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: PNDRA12005 Categorieën: , , , , Tags: ,

PUUR Detoxi-Drainage

PUUR Detoxi-Drainage Drainagekuur voor Paard en Pony. De PUUR Detoxi-Drainage wordt gegeven als reinigingskuur en drainagekuur voor paard en pony. De duur van de behandeling is dan ongeveer 3 à 4 weken. Het advies om twee keer per jaar een reinigingskuur te geven. Het voordeel van de kuur is dat het ondersteuning biedt van het immuunsysteem van het paard. Wanneer dit product langere tijd wordt gegeven is het raadzaam om na 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden.

Let op: Draineer geen zieke dieren!

Drainage en de voordelen

Draineren of detox, ontgiften, ontslakken of reinigen. Het zijn allemaal veelgehoorde termen, met name in de natuurlijke, humane gezondheidszorg. Veel mensen gebruiken een reinigingskuur om letterlijk een ‘schone start’ te maken en het lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Goed om te weten is dat in de reguliere diergeneeskunde is detox nog helemaal niet gebruikelijk is. Daar staat tegenover dat drainage in de natuurlijke diergeneeskunde vaak de basis vormt van een gedegen, holistische aanpak.

(Onderhouds) dosering
  • Paard 20 druppels (1 – 3 x daags)
  • Pony 15 druppels (1 – 3 x daags)

Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden.

Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op PUUR Detoxi-Drainage. Bij ernstige toename van klachten dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen. Daarom is het des te belangrijker je paard of pony te blijven controleren.

Toediening

Je geeft PUUR Detoxi-Drainage met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond. Eventueel kun je het verdunnen met met een beetje water. Belangrijk is om het niet tegelijkertijd met een maaltijd. Het product beter werkt beter als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Is het lastig om toe te dienen dan kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Je moet het product wel goed schuddden voor gebruik.

Behandeling

Begin zo mogelijk vroeg in het seizoen met het geven van de druppels. De maanden februari en maart zijn hiervoor zeer geschikt. In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Je kunt PUUR Detoxi-Drainage blijvend aan paard of pony geven. Heel belangrijk is wel om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van PUUR Detoxi-Drainage niet bekend of gemeld.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum van de Puur-Detoxi-Drainage druppels staat vermeld op het etiket en het doosje.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top