Ontvang 15% KORTING met: 15724
00
D
00
U
00
M
00
S

PUUR Probiotica

49,95

PUUR Probiotica zorgt voor een betere balans van de darmflora. Dit is bevordelijk voor de weerstand, spijsvertering, huid en vacht en bij stress. Een potje bevat 150 gram PUUR Probiotica.

Loading...

PUUR Probiotica

PUUR Probiotica zorgt voor een betere balans van de darmflora. Dit is bevorderlijk voor de weerstand, spijsvertering, huid en vacht en ook bij stress. Kan helpen bij verstoring van de darmfunctie, gevoelige darmen, dun mesten, een dysbacteriose van de darmflora. Maar ook bij of ter voorkoming van hoefbevangenheid, bij overmatige gasvorming of na gaskoliek, na een antibiotica kuur. Tevens ter verhoging van de weerstand of bij allergieën van bijvoorbeeld de luchtwegen. Een potje bevat 150 gram PUUR Probiotica. Het product is zuinig in gebruik.

Dosering

Houd je aan de onderstaande dosering, tenzij de arts/therapeut anders voorschrijft. In de eerste week twee keer daags geven. Daarna kun je de dosis verlagen naar een keer daags. De voorgeschreven dosering niet overschrijden.

  • Paard 1 maatschep
  • Pony 3/4 maatschep

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 2,5 gram.

Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven.

Onderhoudsdosering:

Bij verbetering kan je overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit product kan bovendien veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening en duur behandeling

Bij voorkeur poeder oplossen in handwarm water en een kwartier laten staan. Vervolgens doorroeren en innemen/-geven. Het liefst op een lege maag.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kun bovendien je blijvend gegeven. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Probiotica verminderen de bijwerkingen van antibiotica. Interacties met reguliere of natuurgeneesmiddelen zijn ook mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige!

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten

Nieuw
HELTIE Horse Lymfe
HELTIE Horse Lymfe
6,8557,99
HELTIE Horse gewrichten
HELTIE Horse Gewrichten
8,0069,95
Skincalmin Relief Lotion
Skincalmin Relief Lotion
23,95
Aanbieding
Heltie SME Deal
HELTIE SME Deal
89,00
Nieuw
Heltie Horse DHA Algen
HELTIE Horse DHA Algen
39,95
Heltie Horse Huidspray
HELTIE Horse Huidspray
14,95
Heltie Horse Elektrolyten
HELTIE Horse Elektrolyten
3,3026,50
InsektoVet Sprayfles is nu ook los te koop. Wel zo milieubewust
InsektoVet Sprayfles
3,95
Heltie Horse Rozenbottel
HELTIE Horse Rozenbottel
6,1054,00
Heltie Horse Mineralenbuffet
HELTIE Horse Mineralenbuffet
18,00154,95
Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0