PUUR SME-bundel

Oorspronkelijke prijs was: €92,00.Huidige prijs is: €79,00.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
PUUR SME-bundel bestaat uit PUUR Culico, PUUR Apis en PUUR SME-spray en is speciaal samengesteld voor paarden die last hebben schuren door steekmugjes als de temperatuur weer wat gaat stijgen.

Beschrijving

PUUR SME-bundel

PUUR SME-bundel bestaat uit PUUR Culico, PUUR Apis en PUUR SME-spray en is speciaal samengesteld voor paarden die last hebben schuren door steekmugjes als de temperatuur weer wat gaat stijgen. Begin zo vroeg mogelijk in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels. De SME-spray kun je aanvullend uitwendig gebruiken om symptomen te verzachten.

Schuren bij paarden

Februari is begonnen en het voorjaar komt er aan! De temperaturen stijgen en dat merken niet alleen wij, maar ook onze paarden.

De steekmugjes beginnen weer actief te worden, met schuren tot gevolg! Begint jouw paard ook ieder voorjaar te schuren?

Start dan op tijd met PUUR Culico, en begin vóórdat de mugjes zich op volle sterkte op jouw paard storten! Bij paarden die flink schuren is PUUR Culico samen met PUUR Apis de aangewezen combinatie. De huid van buitenaf verzorgen en verzachten kan met PUUR SME-spray.

Waar PUUR Culico specifiek ondersteunt bij een reactie ten gevolge van muggenbeten of -steken, ondersteunt PUUR Apis de huid bij insectenbeten en -steken. Juist een combinatie van PUUR Culico met PUUR Apis heeft in veel gevallen voor uitstekende resultaten gezorgd. Geef dan ´s morgens PUUR Culico en ´s avonds PUUR Apis.

PUUR Apis

Druppels: ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, verzorging van de huid van binnenuit.

PUUR Culico

Druppels: bij schuren. Voor gezonde staart- en manen.

PUUR SME-spray

PUUR SME-spray bij schuren. Voor staart- en manen en buik. Herstelt en maakt onaantrekkelijk.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Extra informatie

Merk

Puur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.