Sleutelhanger IJslander

2,75

Sleutelhanger IJslander in verschillende leuke kleurtjes. Handig en mooi voor aan je sleutelbos. Ook super leuk om cadeau te geven!

Als u dit product koopt, zult u 3 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 3 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Sleutelhanger IJslander

Sleutelhanger IJslander in verschillende leuke kleurtjes. Handig en mooi voor aan je sleutelbos. Ook super leuk om cadeau te geven! De sleutelhangers met IJslands paard zijn gemaakt van plexiglas. Ze zijn 3mm dik en van goede kwaliteit!

Cadeaus

Een cadeau voor paardenliefhebbers, waar ga je dan zoeken? Is degene waar voor je zoekt een liefhebber van IJslandse Paarden, dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel leuke cadeautjes gerelateerd aan het IJslandse Paard. Bekijk alle hier alle cadeautjes. En wij hebben een gratis inpakservice! Geef bij het bestellen aan om wat voor gelegenheid het gaat en wij pakken het product leuk voor je in. Wil je een kaartje bij de bestelling laten doen? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt zelfs het pakketje op een ander adres laten bezorgen en zo iemand verrassen. Wij denken graag met je mee!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Kleur

, , , ,

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top