Actie!

Snuggy Hoods Turnout Rug

94,95 54,95

Als u dit product koopt, zult u 55 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 55 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 290728 Categorieën: ,

Snuggy Hoods Turnout Rug

Snuggy Hoods Turnout Rug of zoals zij hem voluit noemen de Volantis Lightweight (0 gram) Waterproof Turnout Rug. Een deken van 1200D ribstop polyester met 200 grams antibacteriële nylon voering. De deken heeft reflecterende strepen op rug, borst en staart flap. Verder zijn de beensingels op maat te maken of zelfs te verwijderen. De deken is volledig waterdicht en ademend. De halsdeken is los, je kan zelf bepalen wanneer je deze wilt gebruiken. De kleur is navy. Heb je liever een 200 grams deken, kies dan Polaris dit is een zelfde deken maar iets zwaarder gevoerd.

Review

Nienke: “De Snuggy deken Polaris 200 gram met losse hals ademt goed, Mijn paard wordt er netjes droog onder. Pasvorm is ook goed, ook bij boeg en hals. Nátt is 1.41 m heeft 5.9”

Astrid Bongers schreef: “Wat een geweldige deken !!! Zoals een Lipizzaner beaamt met een paar hoge school sprongen om te bewijzen dat deze deken super blijft liggen. Agnita heeft genoten van dit druilige weer met de Snuggy Hoods regendeken.”

 

Maten

, , ,

Kleur

Merk

Snuggy Hoods

Gewicht

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.