Snuggy Hoods uierflap

40,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Twijfel je over de maat?

Snuggy Hoods uierflap voor de merries die ook vanwege de jeuk hun uier helemaal stuk trappen. Om de uier te beschermen heeft Snuggy Hoods de uierflap ontworpen. Ben je een beetje handig met draad en naald? Dan is de uierflap ook te combineren met andere dekenmerken.

Beschrijving

Snuggy Hoods uierflap

Snuggy Hoods uierflap geeft goede bescherming voor de merries die vanwege de jeuk hun uier kapot maken. Om de uier te beschermen heeft Snuggy Hoods de uierflap ontworpen.

De uierflap is net als een kokerbeschermer (voor de ruinen die rond de koker veel jeuk hebben) los te bestellen en moet je zelf aan de deken vast maken. Dit doe je door het bijgeleverde klittenband zelf met naald en draad op de juiste plek aan de deken te bevestigen.

Overweeg eens de Happy Skin Huidgel op de uier of de koker van je paard aan te brengen. Deze huidgel geneest eventuele wondjes en houdt insecten ook enigszins op afstand.

Instructie video uierflap

Blog zomereczeem

Regelmatig pubceren wij blogs over zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief en kies als onderwerp zomereczeem. Zo krijg je ook als eerste acties en aanbiedingen te zien welke betrekking hebben tot zomereczeem.

Snuggy Hoods

De producten van Snuggy Hoods zijn inmiddels een begrip in de wereld van paardeneigenaren met een paard wat last heeft van zomereczeem. Wat 20 jaar geleden begon als een klein bedrijfje op zolder is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf wat producten levert over de hele wereld.

In 2012 ontving het bedrijf de “Royal Appointment” voor levering aan het Britse Koningshuis.

Atorka is trotse dealer van dit merk.

Extra informatie

Merk

Snuggy Hoods

Kleur

, ,

Maten

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.