Jodhpur rijbroek Milano

99,95

Jodhpur rijbroek Milano van het Sonnenreiter dames rijbroek één met een elegante krijtstreep, hoge tailleband en aan de voorzijde afsluitbare zakken. Prachtige broek. Sonnenreiter een sterk merk.

Als u dit product koopt, zult u 100 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 100 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: 275202 Categorieën: , ,

Jodhpur rijbroek Milano

Jodhpur rijbroek Milano van het merk Sonnenreiter. Deze broek wordt vanuit de leverancier direct naar de klant gestuurd, dit duurt enkele dagen. Milano is een dames jodhpur rijbroek en een comfortabele broek van het merk Sonnenreiter. De broek is zwart met een elegante krijstreep. De broek heeft een hoge tailleband en aan de voorzijde zakken welke afsluitbaar zijn. Verder heeft de broek kunstleder tot en met de billen. Sonnenreiter is een sterk Duits merk welke broeken van mooie kwaliteit leveren.

Sonnenreiter: Stijlvolle Duitse rijkleding van topkwaliteit

Stijlvolle rijkleding van topkwaliteit dat is waar het Duitse merk Sonnenreiter om bekend staat. Praktisch draagcomfort, oog voor detail en ontworpen met aandacht voor de ruiter kenmerken de collectie van dit uit het Münsterland afkomstige kledingmerk. Kledingontwerpster en paardenliefhebber Marlies Gericks is de drijvende kracht achter Sonnenreiter. Natuurlijk vind je bij Sonnenreiter een ruime keuze aan paardrijkleding voor dames. Bovendien is ook een ruime keuze rijkleding voor mannen en kinderen in het aanbod van Sonnenreiter opgenomen. Sonnenreiter en Atorka gaan nog meer samenwerken, wij schreven er een blog over. Lees je mee?

Sonnenreiter Paardrijvest

Bijpassende Producten en Aanbiedingen

Onze collectie jodphurbroeken biedt mooie alternatieven voor deze winter jodphurbroek van Sonnenreiter. Daarnaast kun je in onze webshop ook terecht voor andere artikelen voor paard en ruiter. Bovendien heeft Atorka de grootste webshop in Nederland en België met artikelen speciaal voor het IJslandse paard.

Merk

Sonnenreiter

Maten

, , , , , , , , , , ,