Springschoenen met koelelementen

42,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De springschoenen met koelelementen van Waldhausen zijn een specifiek product. Deze springschoenen worden ingezet bij hoefbevangen paarden of paarden met hoefblessures.

Beschrijving

Springschoenen met koelelementen

De springschoenen met koelelementen van Waldhausen zijn een specifiek product. Deze springschoenen worden ingezet bij hoefbevangen paarden of paarden met hoefblessures.

Kenmerken Springschoenen met koelelementen

– Met geïntegreerd gel-koelelementen
– Biedt een permanente & gelijkmatige koeling van de hoef
– Geschikt bij hoefaandoeningen
– Bewaar de springschoenen voor gebruik in de koelkast of vriezer
– De koelkussens zijn niet te verwijderen
– Twee vaste klittenbandsluitingen

Deskundigadvies

Voor deskundigadvies m.b.t. hoefbevangenheid hebben wij contact opgenomen met Anne Lem van Eqinful. Zij vertelde ons: In de acute fase van hoefbevangenheid is handelen met veel daadkracht essentieel: Pijnstilling is o.a. goed koelen. Met name in de eerste 48 uur!! Het remt het ontstekingsproces in de hoef en daardoor de schade. Zij gaf ons het linkje van een interessante blog. Dit delen wij graag. 

Waldhausen

Waldhausen GmbH & Co KG is een van de toonaangevende leveranciers voor paardensportartikelen. Het bedrijf volgt sinds 1836 zijn filosofie om hoogwaardige producten tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding aan te bieden. Waldhausen is bovendien een van de leveranciers van de DOKR, het Duitse Paardensportcomité voor de Olympische Spelen. Klanttevredenheid en het ontwikkelen / verbeteren van de producten is van het grootste belang voor de ruim 100 medewerkers. ELT is een onderdeel van Waldhausen en wij verkopen al jaren met veel plezier de producten van dit merk. Ze hebben een uitgebreide collectie voor het IJslandse paard. 

Extra informatie

Maten

,

Merk

Waldhausen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.