Stijgbeugelhouders IJsland

21,50

Beugels opsteken lukt niet vaak bij een IJslands zadel. Deze houdertjes zijn super handig! Dit product wordt in een setje van 2 geleverd. De stijgbeugelhouders zijn van Hamingja Design, een kleine maar super creatieve ondernemer. IJslands blauw of zwart, voorzien van de IJslandse vlag.

Als u dit product koopt, zult u 22 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 22 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: STBH- Categorieën: , , Tags: , ,

Stijgbeugelhouders IJsland

Stijgbeugelhouders IJsland. Super handig en leuk! Beugels opsteken lukt niet vaak bij een IJslands zadel. Dit product wordt in een setje van 2 geleverd. De stijgbeugelhouders zijn van Hamingja Design, een kleine maar super creatieve ondernemer. IJslands blauw of zwart, voorzien van de IJslandse vlag.

Zadeltips

Op zoek naar advies of tips bij aanschaf van een (gebruikt) zadel? Lees dan de blog van Hans van Dijk. Je kunt bovendien ook een afspraak maken voor een zadelcontrole of een pasconsult.

Beugels en beugelriemen

Webbers of gewone beugelriemen en stijgbeugels met dubbele slag nodig? De typische IJslander stijgbeugels vind je op deze speciale pagina.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Kleur

,

Merk

Hamingja Design

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top