Take-Away Spray

Take-Away Spray tijdelijk niet leverbaar

Take-Away Spray van het Nederlandse merk Equi Protecta is een 100% natuurlijk product op basis van zeewier extract en etherische oliën.  Deze spray geeft extra veiligheid bij het rijden door hoog gras en struweel. Dit product is geschikt voor mens, hond en paard. Niet voor de kat gebruiken! Take-Away spray is zacht voor de huid en ruikt lekker, daarnaast ook PH neutraal. Lees de mooie reviews van o.a. Bo Cavens en Toke van Branteghem

Review

Toke Van Branteghem: “Wij hebben dit jaar meer last van teken dan andere jaren. Telkens ze uit het hoge gras kwamen moest ik de paarden nakijken en vond ik wel een teek. Met deze spray heb ik tot op heden geen teek meer gevonden.”

Bo Cavens schreef: De Take Away heb ik gebruikt voordat ik naar Lingen ging. Ik heb het product getest bij ons thuis in het hoge gras. Het product werkt prima tegen teken! Ik heb zowel op het paard als op de hond geen enkele teek kunnen bekennen. Wanneer je de Take Away bij de hond gebruikt en je gebruikt het niet alleen over de poten maar ook op het lichaam kan het wat plakkerige plekken veroorzaken, na 1 a 2 dagen is dit weer weg. Op het paard ontstaan deze plekken niet. Verder heeft de Take Away een aangename geur. Binnenkort wil ik de Take Away nog een keer op de hond gaan testen als ik in het bos ga wandelen.”

Bo Cavens heeft de Take-Away inmiddels niet alleen op haar paard getest maar ook op haar hond. Zij schreef: Ik heb de Take- Away meerdere keren getest ook op de hond, ook in het bos. En het werkt super! Sinds het gebruik van Take-Away geen teek meer gezien!

Ziekte van Lyme

Hierbij een artikel over de ziekte van lyme wat wij vonden in  BIT Magazine.

Tekenkaart

Heb je liever geen spray of ben je de spray vergeten? Zorg dat je altijd een tekenkaart bij je draagt.

Tekenradar

De tekenradar is sinds de oprichting in 2012 door het RIVM en Wageningen University een platform met een groot bereik onder het Nederlands publiek, waarin voorlichting over tekenbeten en de ziekte van Lyme hand in hand gaat met citizen science based onderzoek.

Blog

Lees je mee een blog over het voorjaar en de komst van de teken.

Andere EquiProtecta producten

EquiProtecta heeft meerdere goede werkende producten, bijvoorbeeld de Paarden Deodorant een vliegenspray met een bijzonder luchtje. Of de Paardenzalf ideaal bij wondjes. Maar ook de Blue Wonder gel is een mooi product. Alle producten van dit merk zijn 100% natuurlijk en doping vrij.

Lees meer

Merk

Equi Protecta

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…