Take-Away Spray

14,35

Wissen

Beschrijving

Take-Away Spray

Take-Away Spray van het Nederlandse merk Equi Protecta is een 100% natuurlijk product op basis van zeewier extract en etherische oliën.  Deze spray geeft extra veiligheid bij het rijden door hoog gras en struweel. Dit product is geschikt voor mens en paard. Voor de hond gebruik je Cane Take-Away. Niet voor de kat gebruiken! Take-Away spray is zacht voor de huid en ruikt lekker, daarnaast ook PH neutraal.

Lopen voor Lyme

Eco Protecta en Atorka Ruitersport slaan de handen in een en ondersteunen de actie “Lopen voor lyme”. Eco Protecta heeft het 100% natuurlijke Take-Away op de markt gebracht. Een spray van het Nederlandse merk Equi Protecta op basis van zeewier extract en etherische oliën. Deze spray geeft extra veiligheid bij het rijden / wandelen door hoog gras en struweel. Dit product is geschikt voor de ruiter en het paard. Cane Take-Away is voor de hond. Eco Protecta doneert € 1,00 van iedere verkochte flacon Take-Away. Dit bedrag zal worden gedoneerd aan de teams die dit nodig hebben. De actie liep tot 13 april j.l. en is een groot succes geworden voor alle deelnemende teams.

Review

Toke Van Branteghem: “Wij hebben dit jaar meer last van teken dan andere jaren. Telkens ze uit het hoge gras kwamen moest ik de paarden nakijken en vond ik wel een teek. Met deze spray heb ik tot op heden geen teek meer gevonden.”

Ziekte van Lyme

Hierbij een artikel over de ziekte van lyme wat wij vonden in  BIT Magazine.

Tekenkaart

Heb je liever geen spray of ben je de spray vergeten? Zorg dat je altijd een tekenkaart bij je draagt.

Tekenradar

De tekenradar is sinds de oprichting in 2012 door het RIVM en Wageningen University een platform met een groot bereik onder het Nederlands publiek, waarin voorlichting over tekenbeten en de ziekte van Lyme hand in hand gaat met citizen science based onderzoek.

Blog

Lees je mee een blog over het voorjaar en de komst van de teken.

Extra informatie

Merk

Equi Protecta

Maten

,

Andere suggesties…