Tölthester Flaki gebruikt

1.200,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze Tölthester Flaki gebruikt is in zeer goede staat. Dit zadel is aangekocht via Atorka en ook nu weer gecontroleerd en akkoord bevonden door onze zadelpasser Hans van Dijk. Nu in prijs verlaagd!

Beschrijving

Tölthester Flaki gebruikt

Deze Tölthester Flaki gebruikt is in zeer goede staat.
Dit zadel is nog geen jaar geleden aangekocht bij Atorka en ook nu weer gecontroleerd en akkoord bevonden door onze zadelpasser Hans van Dijk.

De Flaki heeft een nieuw ontwikkeld design, waarbij in de kussen drie lagen foam zijn verwerkt. De zachte laag die hierdoor ontstaat draagt altijd goed op de rug van het paard.

Het Tölthester Flaki zadel is een ideaal IJslander zadel en gemaakt van een mooi kwaliteitsleer. Doordat het is afgewerkt met de bruine korte kniewrongen en bruine stiksels en bies is het een mooi en stijlvol zadel om te zien. De sterke kniewrongen en de diepe zit hebben als voordeel voor dat de ruiter bijna automatisch een correcte houding en balanspositie in het zadel heeft. Ook heeft dit zadel heeft een diepe zitting met als basis een A-boom die voor veel paarden de goede pasvorm heeft. Voorzien van verwisselbaar kopijzer.

Kijk voor meer informatie over dit zadel hier

Review Tölthester Flaki

Dit zadel is van Nike geweest en zij schreef het volgende review:

Heel prettig zadel voor zowel paard als ruiter. Makkelijk dat er een verwisselbaar kopijzer in zit, daardoor is het makkelijk aan te passen. Comfortabel voor de ruiter (ik hou van een wat zachtere en comfortabele zitting), fijne, wat grotere kniewrongen, waardoor je als vanzelf in de juiste houding zit. Mooi zwart zadel met bruine details.

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om dit Tölthester Flaki zadel of een zadel van een ander merk aan te schaffen? Dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, uitgezocht welk zadel het beste past voor jou en je paard. Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Retour?

LET OP: het kan voorkomen dat je, om welke reden dan ook, geen gebruik wilt maken van onze zadelpasservice, maar wel interesse hebt in een van onze gebruikte zadels. Dan geldt de regel dat  gebruikte zadels kunnen worden opgestuurd, maar verkocht is dan verkocht. Retour zenden is niet mogelijk.

MSFC Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Benieuwd naar Hans zijn werkzaamheden? We schreven een blog over zadelpasser Hans van Dijk. Lees je mee?

Meest voorkomende problemen met zadels

Waar let je op als je een zadel gaat aanschaffen? Hans van Dijk de zadelpasser en zadelmaker van Atorka Ruitersport heeft wat tips op papier gezet. In onze blog lees je over de meest voorkomende problemen met zadels.

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

 

Extra informatie

Merk

Tölthester

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.