Tölthester Gaumur

2.400,00

Nieuw is de Tölthester Gaumur, een zadel met een half diepe zit en anatomische kniewrongen, een erg comfortabel zadel.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: THGU Categorieën: , Tags: ,

Tölthester Gaumur zadel

Het Tölthester Gaumur zadel is van geheel nieuw ontwikkeld design met een gemiddeld diepe zit voor een optimale ondersteuning van de ruiter. Daarnaast heeft de Gaumur prettig gevormde anatomische kniewrongen. De anatomische kniewrongen komen van het Tölthester Noi zadel. Echter de zit is vergelijkbaar met die van de Otur.  Gaumur is een zadel met een gemiddeld diepe zit met optimale ondersteuning juist vanwege de anatomisch gevormde kniewrongen. Het zadel is leverbaar met kussens gevuld met wol of foam.

Specificaties Tölthester Gaumur zadel

  • Merk: Tölthester
  • Model: Tölthester Gaumur zadel
  • Soort: IJslander zadel
  • Afmetingen: 16 tot 18″
  • Kopijzer maten:  S t/m XXW
  • Zadelboom
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol of foam

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een Tölthester  Gaumur zadel of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard. Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Zadel vulling

Foam, Wol

Merk

Tölthester

Scroll naar top