Actie!

Tölthester kaptoom (TP)

159,95 80,00

Als u dit product koopt, zult u 80 Punten verdienen!

Administratiekosten *

Voor het testen van producten uit ons testcentrum berekenen wij € 10,00 administratiekosten.

+ 10,00
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: TH-KA Categorie:

Tölthester kaptoom (TP)

Tölthester kaptoom (TP) ook wel training hoofdstel genoemd. Hier bestel je de testversie van de Tölthester Kaptoom. Het kan zijn dan je een nieuwe kaptoom ontvangt, maar ook komt het voor dat wij een showmodel opsturen. De Tölthester anatomisch gevormde kaptoom is gemaakt van mooi soepel leer met frontriem. Een multi functionele kaptoom, want deze is zowel met als zonder bitje te gebruiken.

Neusriem

Deze kaptoom heeft een zacht en paardvriendelijke neusriem waarin geen metalen neusbeugel is verwerkt. De neusriem moet vast aangesloten liggen, zodat de neusriem netjes aansluit en niet over de neus heen en weer beweegt tijdens het werk.

Kaakriem

De kaakriem hoort netjes aan te sluiten, niet te verwarren met de los hangende keelriem bijvoorbeeld.

Werken met de kaptoom

Deze kaptoom is geschikt voor werk aan de hand, maar je kan er ook mee rijden. Uiteraard is de kaptoom ook geschikt voor longeer werk.

Met bit

Wil je toch met een bitje rijden, dan is dit ook een optie. De kaptoom heeft extra riempjes waar je het bitje aan vast kan zetten. Deze kaptoom wordt zonder teugels geleverd.

Advies over het juiste IJslander hoofdstel

Twijfel je over de maat van het hoofdstel of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Met alle plezier adviseren wij je zodat je zeker weet dat je het juiste hoofdstel koopt. Dit kan via de mail of telefoon. Ons nummer is 0348 446168. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag.

Atorka Testcentrum

Deze kaptoom is één van de producten uit ons testcentrum. Wil je de kaptoom eerst testen alvorens tot aankoop over te gaan? Dat is een optie die wij bieden, lees meer hierover op de Atorka Testcentrum pagina.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top