Tölthester kaptoom

159,95

Een anatomisch gevormde kaptoom gemaakt van mooi soepel leer met frontriem. Een multi functionele kaptoom, want deze is zowel met als zonder bitje te gebruiken.

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Als u dit product koopt, zult u 160 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester kaptoom

Tölthester kaptoom ook wel training hoofdstel genoemd. Een anatomisch gevormde kaptoom gemaakt van mooi soepel leer met frontriem. Een multi functionele kaptoom, want deze is zowel met als zonder bitje te gebruiken.

Neusriem

Deze kaptoom heeft een zacht en paardvriendelijke neusriem waarin geen metalen neusbeugel is verwerkt. De neusriem moet vast aangesloten liggen, zodat de neusriem netjes aansluit en niet over de neus heen en weer beweegt tijdens het werk.

Kaakriem

De kaakriem hoort netjes aan te sluiten, niet te verwarren met de los hangende keelriem bijvoorbeeld.

Met bit

Wil je toch met een bitje rijden, dan is dit ook een optie. De kaptoom heeft extra riempjes waar je het bitje aan vast kan zetten. Deze kaptoom wordt zonder teugels geleverd.

Advies over het juiste IJslander hoofdstel

Twijfel je over de maat van het hoofdstel of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Met alle plezier adviseren wij je zodat je zeker weet dat je het juiste hoofdstel koopt. Dit kan via de mail of telefoon. Ons nummer is 0348 446168. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top