Tölthester webband teugel

26,95

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Met deze Tölthester webband teugel heb je optimaal grip op je teugels. Ze zijn gemaakt van rubber en leverbaar in de kleur bruin.
SKU 601 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Tölthester webband teugel

Met deze Tölthester webband teugel heb je optimaal grip op je teugels. Ze zijn gemaakt van rubber en leverbaar in de kleur bruin.

Materiaal: Rubber of biothane

Webband of biothane zijn populaire materialen om goede anti-slip teugels van te maken. De flexibiliteit en duurzaamheid van het materiaal zijn hiervan een belangrijke reden. Bovendien vergen rubber en biothane meestal veel minder onderhoud.

Biothane is een stevige nylon draad die is gecoat met een beschermende en soepele beschermlaag. Het wordt door velen beschouwd als een zeer goede vervanger voor leer en steeds vaker toegepast.

Tölthester

Tölthester is een Deens bedrijf wat een reeks hoogwaardige zadels heeft ontwikkeld speciaal voor het IJslandse paard. Alle zadels zijn gemaakt in de EU en er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsleer uit Engeland en Duitsland. 

Inmiddels heeft Tölthester de collectie uitgebreid met allerlei producten speciaal ontwikkeld voor IJslanders. Denk hierbij aan een kaptoom, singels, beugelriemen, halsters, hoofdstellen en teugels en nog veel meer.

Extra informatie

Merk

Tölthester

Kleur

Materiaal

Rubber

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten