Topreiter 9.61

2.800,00

SKU: 242109 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Topreiter 9.61

Topreiter 9.61 is ontwikkeld in samenwerking met de 16-voudige Wereldkampioen Jóhan Skúlason. De model-aanduiding van dit zadel heeft betrekking op het wereldrecord van 9,61 punten bij het behalen van het wereldkampioenschap in de Tölt tijdens de WM in Berlijn in 2013.
De basis van dit zadel wordt gevormd door de gepatenteerde Soft-Swing zadelboom door de combinatie van techniek en de beste zadelmakers. Deze boom is zeer licht en flexibel en de verwerkte staalveren zorgen ervoor dat het zadel elke beweging van het paard en de ruiter kan volgen en meegaat in de beweging.

Specificaties

Dit zadel is door uitgebreide tests en modificaties tot in het laatste detail geperfectioneerd. En geheel met de hand vervaardigd, daarnaast zijn alle onderdelen geheel op elkaar afgestemd. De zadelkussens zijn zodanig anatomisch gevormd dat de ruiter zo dicht mogelijk op het paard zit zonder de beweging te verstoren. De vorm van de zadelboom en de licht gebogen einden  van het kopijzer zorgen voor optimale schoudervrijheid voor maximale beweging van het paard.
Leverbaar in de zit grootte 17 en 18“ en/of een latex of wollen vulling in de kussens.

Zadeladvies

Ben je op zoek naar een nieuw zadel? Hans van Dijk is onze zadelpasser. Op de pagina zadelconsult vertelt hij meer over zijn werk.

Extra informatie

Kleur

Fabrikant

Topreiter