Topreiter Halsdeken

70,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Topreiter Halsdeken voor paarden met zomereczeem. Gemaakt van fijn elastisch materiaal en ideaal voor paarden welke een milde vorm van eczeem hebben.

Beschrijving

Topreiter Halsdeken

Topreiter Halsdeken biedt uitkomst voor jouw IJslander als hij of zij last heeft van zomereczeem. Deze halsdeken biedt bescherming aan de manenkam. Deze halsdeken is alleen verkrijgbaar in de maat cob. De deken is gemaakt van zeer elastisch materiaal. Prima voor paarden met licht zomereczeem.

Review van Natascha

“Wat fijn dat de deken er zo snel was! Hij zit goed en sluit mooi aan. Draait inderdaad wel een beetje maar is niet hinderlijk. Top dus.”

Image result for paard met zomereczeem kopen

Optie

Zoek  je toch een complete eczeemdeken, wij hebben ook de Topreiter eczeemdeken in ons assortiment bijvoorbeeld. Alle eczeemdekens vind je hier.

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat al sinds 1989 bestaat. Het is opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

Extra informatie

Merk

Topreiter

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.