Topreiter halsterset Skraut

40,00

Topreiter halsterset Skraut zwart van kleur met roségoud beslag en bijpassend halstertouw. Het halstertouw heeft een musketon haak wederom in de kleur roségoud.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HAL-STR-SK-BL-RG Categorieën: , Tags: , ,

Topreiter halsterset Skraut

Topreiter halsterset Skraut zwart van kleur met roségoud beslag en bijpassend halstertouw. Het halstertouw heeft een musketon haak wederom in de kleur roségoud. Het halster is op verschillende plaatsen onderlegd, zodat het comfortabel voor je paard is. Wij leveren dit halster in de maat Cob, de juiste maat voor de meeste IJslandse paarden. Kortom dit is een mooi stevig halster met bijpassend touw.

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat als sinds 1989 bestaat. Het is opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

Het Topreiter assortiment bij Atorka

We hebben een zeer uitgebreid assortiment van Topreiter. Een van de populairste artikelen van Topreiter zijn een mooie zadelhoes en fleecedeken in de IJslandse kleuren. Andere (vooral bij de wedstrijdruiters) heel populaire items uit de Topreiter collectie zijn de magic boots en de ‘T2 teugels’. Ook hebben wij veel verschillende jodhpurbroeken van Topreiter in ons assortiment.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top