Topreiter IQ

950,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Topreiter IQ gebruikt IJslander zadel

Topreiter IQ gebruikt IJslander zadel van een jaar of 2 oud. Uiteraard heeft dit zadel gebruikssporen, maar zeker een net zadel. Het gaat om een IJslander zadel met foam kussens, 18 inch en boommaat 31.

Passen van een zadel

Op maat maken van je zadel met vaste boom

Het passen van een zadel valt en staat echter ook een met de bekwaamheid van de zadelpasser. De juiste lengte en breedte, zowel de wol die goed aan de rug van het paard moet worden aangepast, bepalen of het zadel goed blijft liggen. Een zadelmaker / passer met afgeronde MFSC opleiding en certificaat is daarom altijd aan te raden. De maat van de zadelboom kunnen wij ter plaatse aanpassen. Hiervoor gebruiken wij de Kappey Vario.

 

Zadelspasconsult

Ben je op zoek naar een ander IJslander zadel en benieuwd hoe wij werken? Wij leggen het uit op de pagina over het zadelspasconsult.

Contact

Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn nummer is 06 287 13 577. Of stuur hem een mailtje hans@atorka.nl is zijn email adres.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.