Toti en Fengur prentenboek

17,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Toti & Fengur prentenboek van Annechien en Venus. Een mooi klein ontroerend verhaaltje over hun reis samen door IJsland, ze beleven avonturen en sluiten vriendschap. Venus van Asperen zorgde voor de prachtige tekeningen.

Beschrijving

Toti en Fengur prentenboek

Toti en Fengur prentenboek van Annechien en Venus. Een mooi klein ontroerend verhaaltje over hun reis samen door IJsland, ze beleven avonturen en sluiten vriendschap. Annechien Wijnbergh schreef de tekst en Venus van Asperen zorgde voor de prachtige tekeningen. Dit boek is in 4 talen geschreven, te weten Nederlands, IJslands, Engels en Duits.

Voor wie?

Aanwijzen, plaatjes kijken en kleine verhaaltjes bij verzinnen va 3 jaar. Voorlezen meestal rond 5 jaar. Zelf  lezen meestal na 1 of 1,5 jaar leesonderwijs (dan zijn ze meestal 7 a 8 jaar oud). Er zijn maar 3 moeilijke woorden (duwtje, gletsjer, echoot) Zelf kunnen voorlezen meestal va 9 jaar. Engelse en Duitse tekst vergelijken met Nederlandse tekst: ouder. Kortom, een prentenboek voor iedereen!

Details Toti & Fengur prentenboek

Auteur: Venus van Asperen & Annechien Wijnbergh
ISBN: 9789463231190
Jaar: 2017
Aantal pagina’s: 40
Taal: Nederlands
Kenmerken: Kinderboek
Afbeeldingen: Prentenboek

 

Extra informatie

Taal

Nederlands

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.