Vachtkruiden

46,95

SKU: 122060 Categorieën: ,

Beschrijving

Groene Os vachtkruiden, dit is een poeder voor een gezonde vacht en huid. Vachtkruiden bestaan uit een mengsel van kruiden en voedingsstoffen. Het kruidenmengsel is geïnspireerd op de Ojibwa-kruiden. De andere stoffen zoals MSM, zink en zuurvrije vitamine C zorgen voor harmonie waardoor de stofwisseling en daarmee de huid en vacht ondersteund worden.

Samenstelling
Methylsulfonylmethaan (MSM), Arctium lappa (grote klis), Berberis vulgaris (zuurbes), Viola tricolor (driekleurig viooltje), Rumex acetosella (schapenzuring), Solidago virgaurea (guldenroede), Erythreae centraurium (duizendguldenkruid), Triticum repens (kweekgras), Astragalus membranaceus (vliezige hokjespeul), Azadirachta indica (neem), Ulmus fulva (rode iep), Rheum officinale (rabarber), zinkcitraat, calciumascorbaat.
Vachtkruiden
De huid en vacht van onze dieren hebben behoorlijk wat te verduren en dit kan zich uiten in een gevoelige huid, overmatig verharen en kale plekken. Vaak heeft dit te maken met een stofwisseling die wel wat ondersteuning kan gebruiken. Vachtkruiden ondersteunen de natuurlijke reiniging van het lichaam en helpen een gezond immuunsysteem. Hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd. Dit rijke mengsel van kruiden en voedingsstoffen helpt de huid herstellen en vormt een sterke combinatie met Trias Omega om dieren vlotter door de rui heen te helpen.
De stoffen in Vachtkruiden werken synergetisch op de gehele stofwisseling van het lymfestelsel, de huid en een aantal spijsverteringsorganen. Vachtkruiden kunnen worden ingezet bij dieren met een gevoelige huid die gemakkelijk geprikkeld is en bij kale plekken.
Gebruiksaanwijzing
Paarden en pony’s: 1 tot 2 maatscheppen per dag door het voer. Poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak wordt geblazen. Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen. Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
1 maatschep = circa 6 gram
Interacties en contra indicaties
Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Extra informatie

Fabrikant

Groene Os