Velicea Betra M

2.590,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Velicea Betra M is een IJslands paardenzadel met het hoogst mogelijke beencontact. Een zachte zitting en zachte voorgevormde kniewrongen zorgen voor een hoog zitcomfort voor de ruiter. Bij de ontwikkeling van het zadel is extra veel aandacht besteed aan een hoog comfort voor zowel ruiter als paard.

Beschrijving

Velicea Betra M

De Velicea Betra M is een zadel voor IJslandse paarden met het hoogst mogelijke beencontact voor de ruiter vanwege het Monoblad. Een zachte zitting en zachte voorgevormde kniewrongen zorgen voor een hoog zitcomfort voor de ruiter. Bij de ontwikkeling van het zadel is extra veel aandacht besteed aan een hoog comfort voor zowel ruiter als paard. Het zadel is tevens naar wens aan te passen. Verkrijgbaar in 17″ – 17,5″ en 18″.

Details Velicea Betra M

 • Zachte voorgevormde kniewrongen;
 • Zachte zitting voor het beste zitcomfort;
 • Keuzemogelijkheid van de kniewrongen;
 • Velcro flap systeem;
 • Breed kussenkanaal;
 • Flexibele kunststof boom;
 • V-singelstoten systeem;
 • Beste leerkwaliteit uit Duitsland en Frankrijk;
 • Top vakmanschap;
 • Kamerbreedtes individueel koud instelbaar;
 • Leverbaar in de zitmaten;  17 “; 17,5 “; 18 “;
 • Leerkleuren en kwaliteiten, naadkleuren, bieskleuren en koordkleuren (ook met strassteentjes) kunnen naar wens samen worden gesteld;
 • Zachte, individueel gepolsterde Franse sandwichkussens. Deze worden slechts op bepaalde punten vastgemaakt en zorgen dankzij de onafhankelijke, vrije ophanging voor een uitzonderlijk goede pasvorm en grote bewegingsvrijheid voor de wervelkolom. De naadloze, korte kussens volgen de ruglijn van het paard.

Design je zadel!

Naast het designen van je hoofdstel van Karlslund en Equitec, kun je nu ook je eigen zadel designen! Velicea Saddlery maakt het mogelijk om zelf de kleuren van de biezen, koorden (ook met strassteentjes), naden en het soort leer te kiezen. Op onze pagina over Velicea Saddlery vind je meer over deze opties.

Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Benieuwd naar Hans zijn werkzaamheden? We schreven een blog over zadelpasser Hans van Dijk. Lees je mee?

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

Velicea

Zadel maat

, ,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.