Velicea Skóli

1.590,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Velicea Skóli, een IJslands paardenzadel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het zadel heeft een zachte zitting en zachte kniekussens voor goed comfort voor de ruiter. Het zadel heeft een goede pasvorm en heeft een grote bewegingsvrijheid voor de wervelkolom.

Beschrijving

Velicea Skóli

Velicea Skóli, een zadel voor IJslandse paarden met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het zadel heeft een zachte zitting en zachte kniekussens voor goed comfort voor de ruiter. Velicea Skóli heeft een goede pasvorm en heeft een grote bewegingsvrijheid voor de wervelkolom. Het zadel is tevens zeer goed af te stellen, ideaal voor paarden met een korte rug. Bij de ontwikkeling van dit zadel is extra aandacht besteedt aan een hoog draag- en zitcomfort voor ruiter en paard.

Details Velicea Skóli

 • Zachte kniewrongen;
 • Zachte zitting voor het beste zitcomfort;
 • Breed kussenkanaal;
 • Bij het ontwerp is speciale aandacht besteed aan het hoogste comfort voor zowel paard als ruiter;
 • Flexibele kunststof boom;
 • V-singelstoten systeem;
 • Goede leerkwaliteit;
 • Top vakmanschap;
 • Kamerbreedtes individueel koud instelbaar;
 • Zitmaten 17 “; 17,5 “; 18 “;
 • Kleur leer zwart;
 • Zachte, individueel gepolsterde Franse sandwichkussens. Deze worden slechts op bepaalde punten vastgemaakt en zorgen dankzij de onafhankelijke, vrije ophanging voor een uitzonderlijk goede pasvorm en grote bewegingsvrijheid voor de wervelkolom. De naadloze, korte kussens volgen de ruglijn van het paard. Hierdoor is dit zadel zeer goed af te stellen, zeker voor korte paarden.

Design je zadel!

Naast het designen van je hoofdstel van Karlslund en Equitec en het designen van je dekje van Catago, kun je nu ook je eigen zadel designen! Velicea Saddlery maakt het mogelijk om zelf de kleuren van de biezen, koorden, naden en het soort leer te kiezen. Op onze pagina over Velicea Saddlery vind je meer over deze opties.

Zadelpasser

Onze MSFC gediplomeerde zadelpasser / zadelmaker is Hans van Dijk. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met het ras IJslandse Paarden. Het passen van zadels is zijn passie, met soms een uitdaging vanwege de korte rug van het ras. Maar deze uitdaging zal hij nimmer uit de weg gaan. Door zijn kennis en ervaring vindt hij altijd wel een oplossing. Zijn visitekaartje is uw paard met een goed passend zadel.

Benieuwd naar Hans zijn werkzaamheden? We schreven een blog over zadelpasser Hans van Dijk. Lees je mee?

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook. 
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

Velicea

Zadel maat

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.