Hilton Herbs VireX Crème

24,75

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hilton Herbs VireX Crème is een verzachtende, koelende en samentrekkende crème.  Deze crème wordt ingezet bij wratten en goedaardige gezwellen bij o.a. paarden.
SKU 20410 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Hilton Herbs VireX Crème

Hilton Herbs VireX Crème is een verzachtende, koelende en samentrekkende crème.  Deze crème wordt ingezet bij wratten en goedaardige gezwellen bij o.a. paarden. Leverbaar in een tube van 100 gram.

Samenstelling

VireX bestaat uit een verzachtende Calendula crème met Toverhazelaar, Calendula olie en Thuja voor verkoelende, verzachtende, drogende en samentrekkende werking. Thuja is een traditioneel kruid dat al eeuwen bekend staat voor het helpen ondersteunen en behouden van een gezonde weerstand tegen virale infecties. De crème is veilig te gebruiken (ook op de meest gevoelige plekken) en kan geen letsel veroorzaken, ook niet bij inname.

Ingrediënten: Calendula Crème – Thuja hydrolaat & decoct, Calendula officinalis – infusie olie, Amandel olie, St.Janskruid olie, Toverhazelaar hydrolaat.

Gebruik VireX

Dagelijks een of twee maal dun aanbrengen. Virex kan zeer goed gebruikt worden in combinatie met de Equimmune producten voor paarden. Daarnaast is het ook geschikt voor honden.

Hilton Herbs

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

“Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten”

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke suppelementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels ook op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Extra informatie

Fabrikant

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten