VITALstyle Coolgel

19,99

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze VITALstyle CoolGel heeft een diepverkoelend effect en laat de spieren, pezen en gewrichten ontspannen. Handig na een zware training bijvoorbeeld. Maar ook voor ondersteuning na blessures aan pezen.

Beschrijving

VITALstyle Coolgel

Deze VITALstyle CoolGel heeft een diepverkoelend effect en laat de spieren, pezen en gewrichten ontspannen. Ideaal na een intensieve training of na een zware belasting. Het ondersteunt de natuurlijke afvoer van vocht in benen. Daarnaast werkt het ondersteunend bij het herstel na sportblessures.

De plantenextracten in CoolGel ondersteunen de bloedcirculatie en lymfestroom, belangrijk voor de natuurlijke afvoer van vocht.

Verpakking 250 ml.

Wat zit er in CoolGel?

Arnicabloesemextract: Ter ondersteuning voor een goede doorbloeding en afvoer van vocht.
Smeerwortelextract: Voor de verzorging van gevoelige spieren, pezen en banden.

Gebruiksaanwijzing

Breng de VITALstyle CoolGel royaal aan op de gewenste plekken en masseer het rustig in. Vermijd open wonden en slijmvliezen. Niet aanbrengen onder een verband of bandage. Gebruik CoolGel één tot meerdere keren per dag indien nodig. De gel  kan zowel voor als na trainingen en wedstrijden worden gebruikt.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.